AcasăMoney&PeopleS-a aflat afacerea cu care Adela Popescu a făcut avere! Salariul de...

S-a aflat afacerea cu care Adela Popescu a făcut avere! Salariul de la Pro TV este nesemnificativ față de veniturile profitul firmei

Multă lume a lăudat-o pe Adelei Popescu, care a pus mereu familia înaintea emisiunii sale de la Pro TV. Vedeta a luat pauză de la pupitrul emisiunii ”Vorbeste lumea” de fiecare dată când s-a lovit de provocări în viața de mamă, în ciuda faptului că postul său a fost unul la care au râvnit mereu alte vedete.

Și asta pentru că situația sa financiară i-a permis confortul asta. Mamă a trei copii, puțini au știut că vedeta și soțul său, Radu Vâlcan dețin o afacere de succes, ce a avut un profit uriaș, o firmă ce se ocupă de activitățile agențiilor de publicitate.

Confom fanatik.ro, în 2021 firma lor a obținut o cifră de afacei de peste 1,5 milioane de lei (circa 300.000 de euro, cu 33% mai mult decât în anul de dinainte, când profitul a fost de 190.000 de euro.

S-a aflat afacerea cu care Adela Popescu a făcut avere! Salariul de la Pro TV este nesemnificativ

În ultimii ani firma Adelei Popescu și a fostului manechin Radu Vâlcan (prezentator la Antena 1) a avut profit de circa 700.000 de euro. La care se adaugă salariile lor de la televiziuni. Așa se justifică tranzacțiile imobiliare ale familiei fostei prezentatoare de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Adela Popescu și Radu Vâlcan, care au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian, și-a schimbat recent casa, achiziționând o vilă mai spațioasă în nordul Capitalei, dar și un apartament de lux la malul mării, în Olimp.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.