S-a aflat afacerea cu care Adela Popescu a făcut avere! Salariul de la Pro TV este nesemnificativ față de veniturile profitul firmei

Multă lume a lăudat-o pe Adelei Popescu, care a pus mereu familia înaintea emisiunii sale de la Pro TV. Vedeta a luat pauză de la pupitrul emisiunii ”Vorbeste lumea” de fiecare dată când s-a lovit de provocări în viața de mamă, în ciuda faptului că postul său a fost unul la care au râvnit mereu alte vedete.

Și asta pentru că situația sa financiară i-a permis confortul asta. Mamă a trei copii, puțini au știut că vedeta și soțul său, Radu Vâlcan dețin o afacere de succes, ce a avut un profit uriaș, o firmă ce se ocupă de activitățile agențiilor de publicitate.

Confom fanatik.ro, în 2021 firma lor a obținut o cifră de afacei de peste 1,5 milioane de lei (circa 300.000 de euro, cu 33% mai mult decât în anul de dinainte, când profitul a fost de 190.000 de euro.

S-a aflat afacerea cu care Adela Popescu a făcut avere! Salariul de la Pro TV este nesemnificativ

În ultimii ani firma Adelei Popescu și a fostului manechin Radu Vâlcan (prezentator la Antena 1) a avut profit de circa 700.000 de euro. La care se adaugă salariile lor de la televiziuni. Așa se justifică tranzacțiile imobiliare ale familiei fostei prezentatoare de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Adela Popescu și Radu Vâlcan, care au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian, și-a schimbat recent casa, achiziționând o vilă mai spațioasă în nordul Capitalei, dar și un apartament de lux la malul mării, în Olimp.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed