S-a încheiat Master Chef 2022. Cine a luat cei 50.000 de euro

S-a încheiat Master Chef 2022. Gabriela Dima a câștigat marele premiu al popularului show culinar, respectiv cei 50.000 de euro puși la bătaie de Pro TV.

Timp de 5 luni, zeci de concurenți pricepuți în arta gătitului și-au demonstrat talentul în fața chef-ilor Radu Dumitrescu, Florin Scripcă ”Foa” și Joseph Hadad. Gabriela Dima (33 de ani) a câștigat finala cu un desert sofisticat, ”biscuite cu nucă, cremă de brânză de capră, coulis, căpșuni și pară poșată în vin”, dar și cu o poveste de viață dramatică. Fosta concurentă Master Chef a trecut prin momente cumplite, fiind diagnosticată cu o formă rară de leucemie. Ca prin minune s-a vindecat complet, fără un transplant.

Irinel Columbeanu primește facturi la curent pentru vila sa care a ars din temelii în 2020

S-a încheiat Master Chef 2022.Gabriela Dima a luat cei 50.000 de euro

”Bucătăria, pentru mine, înseamnă fericire. Gătesc pentru prieteni, ei sunt fericiți și eu sunt fericită”, a spus Gabriela Dima la „MasterChef”. Felicitări, Gabriela, ești noul Masterchef România! Parcursul tău a fost unul deosebit, echilibrat și interesant! Minunat”, au transmis aproape la unison jurați. ”Titlul de Masterchef România 2022 înseamnă că mi-am atins scopul pentru care am venit aici”, a spus câștigătoarea MasterChef 2022.

Odinioară vedetă cu primul grup dance masculin, astăzi patron de local. Radu Cernăuțan mixează acum smoothie-uri la blender

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed