Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan, nepotul lui Bănică jr. FOTO

0
58

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu actorul Răzvan Bănică. Ieri, nepotul lui Bănică jr. și marea noastră campioană olimpică s-au cununat civil după ce, de Crăciun, i-a dat inelul. După ceremonia de la casa de căsătorii, cei doi au reeditat momentul în aer liber, pe malul unui lac.

Cei doi s-au aproapiat în anul pandemiei însă lucrurile au mers atât de departe în relația lor încât tânărul actor de la Nottara, nepot al faimosului Ștefan Bănică Jr., a făcut pasul cel mare. ”Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică”, a împărtășit marea bucurie dubla campioană olimpică, Sandra Izbașa.

”Surprinze, surprize!” Andreea Marin, suprinsă de paparazzi, pe stradă, lângă J Lo. VIDEO

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan, nepotul lui Bănică jr.

De când s-a retras din sistemul competițional de gimnastică, Sandra (32 ani), a devenit mai apropiată de showbiz, ba chiar a fost atrasă de actorie și și-a făcut debutul în acest domeniu cu rolul din pelicula “Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu. Răzvan Bănică, actor la ”Nottara” în București, români (a fost școlit de emeritul profesor Florin Zamfirescu). Răzvan a avut apariții în multe producții cinematografice și seriale de televiziune, amintim ”State de România”, ”Și băieții câteodată” ori ”Pariu cu viața”. Chiar dacă pe scenă nu s-au întâlnit, Răzvan este vărul bun al lui Ștefan Bănică Deci nu este de mirare că drumurile celor doi s-au intersectat la un moment dat.

Sandra Izbașa a avut o lungă relație cu dansatoarul Petrișor Ruge. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a emisiunii ”Dansez pentru tine”  și, timp de patru ani au format un frumos cuplu. Sandra a avut și o lungă relație cu Andrei, fiul antrenoarei Mariana Bitang.

Fost Desperado, rockerul Călin Pop este profesor stomatolog în Abu Dhabi. ”Muzica a devenit o pasiune”