Sandu Cocoșatu’, grătaragiul ce a dat numele apreciaților mici, și-a deschis propriul local. ”Regele micilor” are o mica tavernă în Dămăroaia

0

Sandu Cocoșatu’, legendarul grătaragiu pentru care a migrat clientele sa, în ultimii 35 de ani, în mai multe cartiere, a rămas doar cu numele în Băneasa.

”Regele micilor” și-a deschis un mic local, de cartier, în Cartierul Dămăroaia, sub un alt brand. Nu a fost o investiție importantă însă, din fericire, tocmai asta păstrează farmecul vechilor cârciumi de cartier, pe cale de dispariție în ziua de azi.

 Pe numele său Andrei Alexandru, cel care, în accepțiunea socială a rămas tot Cocoșatu’, și asta din cauza vizibilei problemei medicale cu care bucătarul se confruntă încă din tinerețea sa, este de găsit tot la grătar, aproape de clienții săi, micuțul local de pe Strada Coralilor având mai mereu mesele pline.

Sandu Cocoșatu’, grătaragiul ce a dat numele apreciaților mici, și-a deschis, în sfârșit, propriul local

”Micii sunt frumuseți ale naturii. Am mici care au plecat de la Cocoșatu în Israel, Germania, Cipru. Nu mă deranjează cu nimic că mi se spune Sandu Cocoșatu, am o bucurie că mă cunosc toți și tot ce realizez fac din suflet”, a mai spus grătaragiul care face mici din anii ’70.

”Bucătăria e mai mult decât viața mea. Locul unde am stat mai mult de 50 de ani, zi de zi, de dimineața de la 6 și jumătate și până seara chiar și la 12. Viața mea a fost cârciuma, viața mea a fost grătarul și am iubit munca asta. Mereu am căutat să fie mai bine, mai frumos, să fie mai mulțumit”, a povestit Andrei Alexandru alias Sandu Cocoșatu’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.