Se fac angajări masive la JANDARMERIE! Nu trebuie o pregătire anume

Jandarmeria Romana anunta ca angajeaza nu mai putin de 700 de oameni in urmatoarea perioada. Angajarile se fac din „sursa externa” astfel incat nu este nevoie de vreo specializare deosebita.

„Te-ai gandit vreodata ca poti sa lucrezi in Jandarmeria Romana, chiar daca ai absolvit o specializare economica sau un profil umanist? Cum poti obtine unul dintre cele 700 de locuri de munca scoase la concurs din sursa externa? Primul pas este sa-ti fixezi pentru maine, 22 septembrie, un reminder care sa-ti aduca aminte ca incep inscrierile on-line la unitatile de jandarmi din toata tara care scot posturi la concurs.

In scopul reducerii deficitului de personal, Jandarmeria Romana scoate la concurs 521 de posturi de subofiteri, 49 de posturi de ofiteri si 130 de posturi de personal contractual.

Inscrierile se fac on-line, la unitatile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, in perioada 22 septembrie – 01 octombrie 2021.

Fiecare inspectorat de jandarmi judetean va afisa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar si calendarul tuturor etapelor premergatoare concursurilor.

Astfel, cine doreste sa ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin incadrare directa din sursa externa va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi judetean pe care si-l alege si va proceda la completarea cererilor puse la dispozitie, pe care le va transmite pe o adresa de e-mail indicata.

Informatii complete cu privire la posturile existente se regasesc, incepand de maine, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi judetene”, a anuntat marti Jandarmeria pe pagina oficiala de Facebook.

Anuntul Jandarmeriei a starnit imediat comentarii ironice. „Dupa cat timp avem voie sa gazam oameni fara motiv?”, a intrebat un tanar.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed