x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(11) "actualitate"

Se ÎNCHID PARCURILE. Noi RESTRICȚII intră în vigoare

Pentru a limita răspândirea coronavirusului, Prefectura Capitalei a decis închiderea parcurilor din București.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.11.2020, 17:33

Decizie de ultima oră a Prefecturii Capitalei, condusă de Traian Berbeceanu, care a propus joi Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă ca parcurile din Bucureşti să fie închise încă de sâmbătă.

Decizia ar urma să fie pusă în aplicare de polițiștii locali care se vor asigura că oamenii nu vor mai merge în astfel de locuri, după ce, săptămâna trecută, mii de oameni au luat cu asalt locurile de plimbare în aer liber.

„S-a decis să sesizăm această problema Comitetului Național pentru Situații de Urgență, dacă apreciază necesară, nu doar la nivel de București ci la nivel național, ca la un anumit grad de infectare să fie luată și această măsură.

După ora 22:00, atunci activitățile teraselor încetează, foarte mulți tineri se întâlnesc în parcuri și zone de agrement din București și au loc adevărate petreceri fără respectarea normelor de protecție și de distanțare. Noi așa am apreciat (că există risc de infectare, n.red.) și urmează să facem această sesizare către CNSU”, a spus prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.