Se putea și mai rău?! Raed Arafat a spus ce s-a întâmplat în noaptea incendiului de la Matei Balș

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că la Institutul ”Matei Balș” putea să se întâmple o tragedie mult mai mare.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat duminică seară, la Antena 3, că dacă incendiul nu era stins în timp scurt puteam să asistăm la o pierdere mai mare de vieți.

Arafat precizează că la ”Matei Balș” au fost salvate peste 90 de persoane.

”Sistemul a funcționat foarte bine. Au funcționat și pompierii și serviciul de ambulanță și SMURD-ul. Au venit zeci de medici și asistenți de acasă chemați, nu au zis un cuvânt. Când s-a dat alarma, au venit să participe la intervenție”, a afirmat Raed Arafat, la Antena 3.

”Durează maxim 24 de ore de la a spune că s-a intervenit bine la a se învârti spre a ataca echipele de urgență”, a adăugat Arafat, în direct la emisiunea ”Punctul de întâlnire”.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă spune că au intervenit sute de oameni la tragedia de la ”Matei Balș”.

”Fiecare dintre ei a avut rolul lui și importanța lui la fața locului și inclusiv colegi din alte structuri, care nu sunt sub coordonarea Departamentului. Toți cei care au fost acolo au intervenit într-un singur sens, să salveze vieți într-un moment dificil, tragic, unde puteam să pierdem mult mai multe vieți dacă nu știam ce avem de făcut”, a punctat Arafat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed