x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(8) "economie"

Se taie salariile?! Anunț major de la Florin Cîțu: Trebuie acoperite găurile din buget?

Anunț major pentru milioane de români. Florin Cîțu vine cu noi vești după acuzațiile aduse de PSD.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.10.2020, 18:36

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a reacţionat, vineri, cu un mesaj pe Facebook, după ce PSD a întrebat ”de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021”.

”De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! La întrebarea «de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021» nu se poate raspunde decât cu o altă întrebare : De ce pun proştii întrebări când oricum nu înţeleg răspunsurile? ”, a scris, vineri, Florin Cîţu pe Facebook.

Reacția lui Cîțu vine după ce reprezentanţii PSD au transmis că Guvernul Ludovic Orban ascunde bugetul pentru anul 2021 pentru că Exectivul PNL urmează să redeschidă discuţiile cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi apoi să majoreze TVA, să taie salarii şi să fac concedieri pentru a acoperi găurile din buget cauzate de măsurile haotice pe care le-a luat anul acesta.

”De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuţiilor cu FMI, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA, să taie – aşa cum au mai făcut! – salarii şi să concedieze masiv pentru a acoperi găurile din buget produse prin măsurile haotice din acest an”, arată o postare făcută vineri pe pagina de Facebook a PSD.