AcasăMoney&PeopleSebastian Dobrincu a plecat de la Survivor în cârje! Tânărul milionar va...

Sebastian Dobrincu a plecat de la Survivor în cârje! Tânărul milionar va fi operat

Tânărul milionar Sebastian Dobrincu se întoarce la birou în cârje după participarea sa la ”Survivor” 2023.

Amestecat printre atleții din echipa Faimoșilor, anteprenorul și IT-istul lăudat de însuși Mark Zuckerberg s-a ”împotmolit” după doar o săptămână de la începerea reality show-ului ce va dura șase luni.

Dobrincu (24 ani), care mai nou își dorește să se vândă și ca solist, a suferit o accidentare destul de gravă, fiind dus la un spital din Republica Dominicană, loc unde desfășoară competiția. Doctorii i-au dat o veste tristă, trebuie să se opereze.

Dobrincu alături de Jeff Bezos (fondatorAMAZON) și Mark Zuckerberg

”Mă simt frustrat pentru că până acum Survivor mi-a fost o experiență care mi-a priit cu totul. Intram pe traseu cu drag, cu adrenalină, să fiu cu nebunii mei. În schimb, cred că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv, știe Universul și Dumnezeu cum le așază pe toate. Pare că până aici a fost. Dacă la începutul emisiunii spuneam că Survivor e un nou capitol în viața mea, pare că termin aici momentan. Termin cu zâmbetul pe buze, recunoscător pentru tot ce am trăit alături de nebunii mei, de adversarii noștri”, a spus Dobrincu la plecarea din tabăra unde se filmează reality show-ul.

Tânărul milionar Sebastian Dobrincu a plecat de la Survivor în cârje!

Tech anteprenor și investitor, fostul ”leu” de la Imperiul Leilor a plecat din țară în adolescență,  exmatriculat de la un liceu de informatică, și a ajuns unul dintre tinerii de mare succes în Silicon Valley, San Francisco. ”Rezultatele muncii sale au ajuns la urechile lui Mark Zuckerberg ale cărui sfaturi i-a dat un val de încredere.

 ”Întâlnirea și discuția pe care am purtat-o cu Mark a venit ca un val de încredere în mine, o confirmare că ceea ce fac mă poate duce într-o traiectorie bună în viață și mai mult ca orice mi-a oferit încredere”, ne povestea Sebastian Dobrincu la reîntoarcerea sa în România.

Dorian Popa, proprietar de Lamborghini Huracan! L-a luat ”la reducere”, cu doar 290.000 de euro, direct de la celebra fabrică italiană de supercar-uri

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.