Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. A făcut avere după ce a fost exmatriculat în România!

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Imaginea tânărului de 22 ani a devenit sinonimă cu succesul în IT, fiind lăudat în elitele milionarilor din faimoasa zonă a inovației în tehnologie din San Francisco.

Însă, povestea averii sale colosale a început după ce… a fost exmatriculat dintr-un liceu de renume. Bacalaureatul l-a luat mai în Statele Unite, apoi a absolvit prestigioasa Stanford University. Dinainte să fie major, la 17 ani și-a luat viața în piept după ce i s-a luat bursa la liceul informatic unde era înscris. S-a mutat singur în New York unde, presiunile financiare de întreținere l-au făcut să devină unul dintre cei mai bine pregătiți în domeniul său, industria IT.

Rezultatele muncii sale au ajuns la urechile lui Mark Zuckerberg ale cărui sfaturi i-a dat un val de încredere. ”Întâlnirea și discuția pe care am purtat-o cu Mark a venit ca un val de încredere în mine,o confirmare că ceea ce fac mă poate duce într-o traiectorie bună în viață și mai mult ca orice mi-a oferit încredere. Pentru mine, un copil de 17 ani din România, super pasionat de tehnologie, de programare, să primesc sfaturi și să pot să-mi vărs amarul, chiar dacă pe Mark nu-l interesa povestea mea, că hei, sunt Sebastian și am făcut asta și sunt în situația asta la școală.

Dorian Popa, dezvoltator pe piața imobiliară! Bagă zeci de mii de euro în…”Hâtz Residence”

FOTO: Dobrincu alături de Jeff Bezos (fondator AMAZON) și Mark Zuckerberg

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley. Lucrează de la 11 ani 

Am povestit eu dintr-o răsuflare toată povestea, evident m-a consiliat, m-a asigurat că atât timp cât imi urmez pasiunile, cu siguranță că se vor ivi oportunități, dar mai mult ca orice, faptul că am ajuns să primesc de la cineva pe care eu îl vedeam ca un idol, și acuma este o persoană pe care o admir foarte mult, mi-a dat o încredere ca atunci când m-am întors în țară, de exemplu, nu mă mai durea așa tare când îmi spunea profesoara de geografie vorbe urâte, ținând cont că Mark Zuckerberg îmi spunea că ceea ce fac o să mă ducă pe o traiectorie bună în viață. Profesorii mei, la școală, îmi spuneau să mă las de jobul meu la birou și să mă las de nebunia mea cu programarea, și să mă țin de școală și de olimpiade, că asta e soluția pentru o viață fericită. Atunci îmi aduceam aminte vorbele pe care mi le-a spus Mark și cântăream, stai un pic, că respect mai mult opinia lui Mark față de opinia doamnei mele profesoare de geografie sau mai știu eu ce”, i-a povestit Dobrincu ziaristului Vitalie Cojocari.

Românul Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley, a ținut să sublinieze că eticheta de milionar la 22 ani îl deranjează în ciuda confortului  pe care banii săi i-l dau. ”Nu sunt valorile pe care vreau să le promovez eu și nu-mi place că se pune așa de mult accent pe veniturile mele și sumele mele din conturi pentru că nu asta am de împărtășit lumii”. Dobrincu deține propria companie care face statistică și management pe social media, vine des în România datorită iubitei sale, cântăreța Ioana Ignat alături de care a încercat și câteva colaborări muzicale.

Primul mare festival muzical din România pe 2021! Saga Festival vrea să alunge pandemia din toamnă

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed