AcasăActualitateȘeful ANAF a primit amenințări după controalele instituției: Este normal când ai...

Șeful ANAF a primit amenințări după controalele instituției: Este normal când ai o astfel de funcție

Șeful ANAF anunță situația încasărilor din cadrul instituției pe care o conduce și totodată recunoaște că a primit și amenințări având în vedere controalele demarate în acest an.

Încasările ANAF au crescut în primele opt luni ale anului cu 22,4% în termeni nominali și cu 12,5% în termeni reali, la 246,2 miliarde lei, a declarat președintele ANAF Lucian Heiuș.

Planul instituției pentru acest an este 375,9 miliarde lei, a mai precizat Lucian Heiuș, la Digi24.

Lucian Heiuș spune însă că a început să primească telefoane de amenințare, din cauza controalelor.

“Este normal când ai o astfel de funcție”

Șeful ANAF a spus că, în urma controalelor începute la persoanele fizice, a început să primească telefoane de amenințare. “Este normal când ai o astfel de funcție”, a spus Heiuș, care a precizat că este apelat de pe cartele pre-pay și că nu se sperie.

Amintim că instituția spune că a identificat diferențe de peste 50.000 de lei între veniturile declarate și cele realizate în cazul a 500.000 de persoane.

Șeful ANAF spune că în perioada următoare vor fi demarate licitațiile pentu digitalizarea instituției, într-un program gestionat împreună cu Ministerul Finanțelor și că speră ca până la finele anului viitor să funcționeze deplin factura electronică.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.