Selly, ”hoțit” de un șofer de ridesharing! ”A dispărut cu echipamente de 5000 de euro!” Poliția a rezolvat cazul!

Un șofer la o importantă firmă de ridesharing ce s-a dovedit și hoț, l-a lăsat pe Selly fără echipamente tehnice la filmări.

Pe numele său Andrei Șelaru, fostul vlogger YouTube devenit important producător de firme comericale, de mare succes, a rămas cu gura căscată când a aflat că șoferul de o cursă chemat prin aplicație, de angajații săi, pentru a transporta echipament de filmare, a dispărut fără urmă după ce camerele de filmare au fost urcate în mașină.

Aflat în Monaco, Selly a aflat de departe vestea că a munca echipei sale a fost blocată din cauza furtului. ”Mi-au fost furate echipamente video de 5000 de euro și ulterior înapoiate. Au fost furate de un șofer de o aplicație ride sharing. Cum s-a întâmplat?! Noi mai trimitem uneori diferite chestii… dacă cineva nu poate ajunge și trebuie să trimită anumite echipamente de la birou la filmare, sau la cineva acasă, mai folosim aplicații de ride sharing care au opțiunea delivery.

Selly, ”hoțit” de un șofer de ridesharing. Poliția a rezolvat rapid furtul!

Un domn, un șofer, a luat cursa, a venit să ridice echipamentele respective, era o cameră FX3 de vreo 4000 de euro, trepied, microfon, mai multe scule și după ce a plecat de acolo cu bunurile în portbagaj, șoferul a anulat cursa pe motiv că pasagerul nu s-ar fi prezentat”, a ținut să-și împărtățească pățania Selly (21 de ani). Cum șoferul s-a făcut nevăzut și de negăsit chiar și de firma de taxi, s-a apelat la Poliție. În câteva ore oamenii legii l-au reperat și au recuperat bunurile, acestea ajungând în siguranță,  la echipa de filmare,

Șoferul le-a declarat polițiștilor că nu ar fi știut că, în mașina sa s-ar fi aflat camerele de filmare și a pus dispariția sa pe seama unei probleme a aplicației de taxi.

Finanțator pentru producții ce au avut mare succes în cinematografe, dar și pe Netflix (”5GANG: Un altfel de Crăciun”, ”Tabăra”), Andrei ”Selly ”Șelaru a dat lovitura cu ”Romina VTM”. O producție ce avut încasări trâmbițate  de peste două milioane de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed