Senatoarea Diana Șoșoacă a fost dată afară din Partidul AUR

0
4
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost dată afară din Partidul AUR

S-a întâmplat după un moment petrecut în Parlament, în care susținea că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”.

 

 

De astăzi se pot face programări pentru vaccinul AstraZeneca. Grupa de vârstă: 18 – 55 de ani

 

 

 

Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul să fie tăiat în timp ce vorbea senatoarea, drept urmare Diana Șoșoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”.

 

 

Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile! Ce relaxări pregătește Guvernul

 

 

Diana Șoșoacă a susținut astăzi un discurs de la tribuna Parlamentului, în care a susținut, fără să prezinte vreo dovadă, că „femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”.

Discursul său a fost însă întrerupt, iar microfonul a fost tăiat.

Propunerea excluderii din grupul parlamentar AUR a fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric.

„Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei”, a spus Dan Tanasă, la Antena 3.

Deputatul AUR i-a mai reproșat acesteia și că „un senator nu are ce să caute la o paranghelie, live, cu lăutari pe Facebook”.

El a făcut referire la faptul că, vinerea trecută, Diana Șoșoacă a participat la o petrecere organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială, iar invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon.