Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile! Ce relaxări pregătește Guvernul

0
69
Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile! Ce relaxări pregătește Guvernul

România se află în stare de alertă de aproape un an, după cele 60 de zile de stare de urgență declarată la izbucnirea epidemiei de coronavirus în primăvara anului 2020. După starea de urgență declarată din 16 martie 2020 au urmat relaxările dispuse din 15 mai 2020, în stare de alertă.

 

 

Actorul Dragoș Bucur, țina ironiilor în on-line după o declarație controversată. A fost comparat cu Olivia Steer

 

 

Guvernul urmează să aprobe în zilele următoare prelungirea stării de alertă COVID-19, potrivit Realitatea Plus. Inițial, decizia va fi luată și propusă Guvernului, conform procedurii. Ultima Hotărâre a CNSU de prelungire a stării de alertă a fost luată din 13 ianaurie 2021.

 

 

Adio gratuitate CFR pentru studenți. Vor plăti 50% din valoarea biletelor

 

 

În următoarele 30 de zile este puțin probabil să avem noi măsuri de relaxare, astfel că restricțiile deja existente vor fi menținute.

 

Autoritățile sunt îngrijorate de evoluția epidemiei de COVID-19, nu din cauza unei creșteri a numărului de infectări, incidența fiind în scădere, cât de transmiterea noii tulpini britanice de coronavirus în comunitate.

 

Nu numai noua tulpină constituie un motiv de alertă pentru autorități, ci și deschiderea școlilor, care este atent monitorizată de la începutul acestei săptămâni, au asigurat guvernanții.