AcasăMoney&PeopleAșa mame, așa fiice! Sexy fetele Andreei Esca și Andreei Berecleanu, superbe...

Așa mame, așa fiice! Sexy fetele Andreei Esca și Andreei Berecleanu, superbe în costume de baie /FOTO GALERIE

Frumoase precum celebrele lor mame, fiicele Andreei Esca și Andreei Berecleanu fac spectacol în costume de baie!

 Amândouă frumoase foc, școlite la Londra, Eva Zaharescu și Alexia Eram nu scapă nici o ocazie să arate în amănunt moștenirea genetică a mamelor lor. Mogâldețele de odinioară cu care popularele prezentatoare de televiziune se mândreau prezentându-le în brațe, au crescut și fac spectacol pe rețelele de socializare, cu apariții nonconformiste, estivale, întrecându-se în instantanee cât mai îndrăznețe.

Sexy fetele Andreei Esca și Andreei Berecleanu, superbe în costume de baie

Eva Zaharescu (20 de ani), fiica fostei știriste Antena 1 și Prima TV și a fostului prezentator de televiziune Andrei Zaharescu, a moștenit trăsăturile mamei sale care este foarte mândră de progenitura sa și o susține necondiționat.

Alexia Eram a moștenit nu numai trăsăturile mamei sale ci și o parte din relațiile sale, conjunctură norocoasă ce a propulsat-o în rândul tinerelor populare în mediul online. Absolventă a University For the Creative Arts din Londra, facultate pe care a absolvit-o anul trecut, nu studiile îi aduc Alexiei (21 de ani) contracte de publicitate ci popularitatea instantaneelor sale în special cele în costume de baie.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.