Shakira a fost condamnată la trei ani de închisoare! Verdictul judecătorilor a venit după ce solista a păcălit fiscul spaniol cu 14 milioane euro

Shakira Isabel Mebarak Ripoll a primit verdictul în procesul deschis de fiscul spaniol pentru sustragere de la neplata impozitelor pe avere.

14,5 milioane de euro ar fi fost prejudiciul pe care solista l-ar fi produs între 2012-2015. În ultimii 11 ani solista a locuit în Peninsula Iberică, ca urmare a căsătoriei cu faimosul fotbalist Gerard Pique.

Shakira și judecătorii spanioli ar fi ajuns la o înțelegere și a primit o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare, recuperarea prejudiciului și o amendă de 7 milioane de euro. Artista sud americană, una dintre cele mai bigate artiste din showbizz (are o avere estimată la circa 350 milioane de dolari americani), și-a recunoscut vinovația și a acceptat condamnarea după ce păarchetul i-a respins apelul.

Shakira a fost condamnată la trei ani de închisoare! ”Am ajuns la concluzia că nu ar mai fi un triumf dacă prețul este să fii jefuită de câțiva ani din viață. Am o mare apreciere pentru cetățenii spanioli, cum ar fi Xabi Alonso, Sito Pons sau mulți alții, care au luptat până la final. Am investit ani din viață pentru așa ceva. Pentru mine, astăzi, să câștig înseamnă să îmi recuperez timpul liber. Cu ce te mai încălzește victoria dacă pierzi 10-15 ani să o obții?“,  a anunțat artista din Columbia, recent condamnata Shakira.

În timpul procesului avocații artistei au pregătit apărarea insistând pe faptul că cea mai mare parte a veniturilor artistei sunt din concerte internaționale iar, pe perioada menționată, solista ar fi stat prea puțin în Spania. La limita perioadei impuse pentru a fi considerată rezidentă fiscal în respectiva țară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri