Și MEDICII fug! Au intervenit JANDARMII

Scene incredibile în Buzău. Un medic din Capitală a fost luat cu jandarmii din Buzău, unde fugise după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

 

Un bărbat de 37 de ani, medic la un spital din Capitală, confirmat cu COVID-19, a fost preluat în noaptea de sâmbătă spre duminică de la locuinţa socrilor, aflată în satul Potoceni, comuna Mărăcineni, sub supravegherea jandarmilor şi a poliţiştilor pentru a fi internat la un spital din Bucureşti.

 

Potrivit unui comunicat al DSP Buzău transmis AGERPRES, „în seara zilei de 10 aprilie, a.c., DSP Buzău a fost înştiinţată de către medicul infecţionist al Spitalului Militar Central Bucureşti despre existenţa unui medic al unităţii sanitare menţionate, în vârstă de 37 de ani, căruia rezultatul testului recoltat i-a ieşit pozitiv, după o perioadă de izolare la domiciliu impusă”.

 

„Persoana în cauză s-a dovedit necooperantă şi a refuzat ideea internării voluntare în orice unitate sanitară din Bucureşti sau din Buzău, invocând posibilitatea de tratament a persoanelor asimptomatice la domiciliu. Pacientul a acceptat examinarea medicală de către un medic infecţionist al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, în urma căreia a primit recomandarea de internare într-o unitate sanitară”, se precizează în comunicat.

 

DSP Buzău a început ancheta epidemiologică în acest caz.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed