AcasăGeneralSIMION de la AUR, ceartă de pomină cu jurnalistul CARTIANU! În direct

SIMION de la AUR, ceartă de pomină cu jurnalistul CARTIANU! În direct

George Simion (34 de ani), liderul formațiunii politice AUR, s-a contrat dur cu jurnalistul Grigore Cartianu, care l-a acuzat pe ultrasul-politican pentru dezordinea provocată de suporteri la meciurile echipei naționale. 

 

NU s-a dat niciun ban! Revoltă pe scena politică. Cine susține centrele de vaccinare

 

 

Simion, proaspăt ales în parlamentul României, a fost invitat la o emisiune pe teme politice, la postul Realitatea Plus. Pe durata prezenței sale în studio, Simion a primit întrebări din partea jurnaliștilor Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu.

Cartianu și George Simion au intrat într-un clinci verbal, cei doi contrându-se minute în șir:

George Simion: „Pe ce vă bazați când spuneți că am o retorică legionar-bolșevică? Puteți să explicați? De ce spuneți că sunt pro-Moscova?”

 

S-au descoperit erori ”ciudate” la mai multe direcții ale ASF! Noua conducere a luat măsuri

 

 

Grigore Cartianu: Am un citat pentru dumneavoastră, domnule Simion! (rostește o declarație a Dianei Șoșoacă (AUR), în care aceasta lansează acuze conspiraționiste despre pandemie). Cel mai grav e că acea doamnă iresponsabilă a spus că s-a semnat anul trecut că suntem țară experimentală pentru vaccinul anti-COVID. Aveți a vă cere scuze, domnule Simion? Dumneavoastră sau acea domnă vreți să vă cereți scuze?”

George Simion (pronunță cu voce tare un text scris de Cartianu): „«Acest partid este sugativă de prostie, isterie și prostie. Alianța Unirii cu Rusia». Dumneavoastră vă cereți scuze, domnule Cartianu?”

Grigore Cartianu: „Nu, nu! La mine e o judecată de valoare”.

George Simion: „Fix dumneavoastră, la fel ca doamna Șoșoacă, ați folosit niște metafore, dar ar trebui să ne moderăm limbajul și să ajungem la dialog”.

Grigore Cartianu: „Doamna Șoșoacă a spus că s-a semnat că suntem o țară experimentală”.

George Simion: „Nu ea a vândut petrolul României, nu ea a vândut OVM Petron!”.

 

Articolul integral pe GSP

 

 

 

Ultimele Articole