SIMION de la AUR, ceartă de pomină cu jurnalistul CARTIANU! În direct

George Simion (34 de ani), liderul formațiunii politice AUR, s-a contrat dur cu jurnalistul Grigore Cartianu, care l-a acuzat pe ultrasul-politican pentru dezordinea provocată de suporteri la meciurile echipei naționale. 

 

NU s-a dat niciun ban! Revoltă pe scena politică. Cine susține centrele de vaccinare

 

 

Simion, proaspăt ales în parlamentul României, a fost invitat la o emisiune pe teme politice, la postul Realitatea Plus. Pe durata prezenței sale în studio, Simion a primit întrebări din partea jurnaliștilor Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu.

Cartianu și George Simion au intrat într-un clinci verbal, cei doi contrându-se minute în șir:

George Simion: „Pe ce vă bazați când spuneți că am o retorică legionar-bolșevică? Puteți să explicați? De ce spuneți că sunt pro-Moscova?”

 

S-au descoperit erori ”ciudate” la mai multe direcții ale ASF! Noua conducere a luat măsuri

 

 

Grigore Cartianu: Am un citat pentru dumneavoastră, domnule Simion! (rostește o declarație a Dianei Șoșoacă (AUR), în care aceasta lansează acuze conspiraționiste despre pandemie). Cel mai grav e că acea doamnă iresponsabilă a spus că s-a semnat anul trecut că suntem țară experimentală pentru vaccinul anti-COVID. Aveți a vă cere scuze, domnule Simion? Dumneavoastră sau acea domnă vreți să vă cereți scuze?”

George Simion (pronunță cu voce tare un text scris de Cartianu): „«Acest partid este sugativă de prostie, isterie și prostie. Alianța Unirii cu Rusia». Dumneavoastră vă cereți scuze, domnule Cartianu?”

Grigore Cartianu: „Nu, nu! La mine e o judecată de valoare”.

George Simion: „Fix dumneavoastră, la fel ca doamna Șoșoacă, ați folosit niște metafore, dar ar trebui să ne moderăm limbajul și să ajungem la dialog”.

Grigore Cartianu: „Doamna Șoșoacă a spus că s-a semnat că suntem o țară experimentală”.

George Simion: „Nu ea a vândut petrolul României, nu ea a vândut OVM Petron!”.

 

Articolul integral pe GSP

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri