Situație scandaloasă: Fostul șef al piețelor de la Timișoara amenință și înjură o angajată

0
3
Situație scandaloasă: Fostul șef al piețelor de la Timișoara amenință și înjură o angajată

Cercetat sub control judiciar într-un dosar în care ar fi şantajat niște jurnalişti, fostul şef al societăţii de Pieţe din Timişoara ar putea fi acuzat şi de şantajarea unei foste subalterne. Nasleu a fost înregistrat spunându-i femeii că „o să apară în ziar că este o curvă”, notează Ralitatea Plus.

 

 

 

SURSE: Percheziții la zeci de firme și instituții publice apropiate de Darius Vâlcov

 

 

Luni, 22 februarie, cu o zi înainte de a fi demis de Consiliul de Administraţie al Societăţii Pieţe SA Timişoara, Ioan Nasleu a fost înregistrat cum o şantajează și o jignește cu un limbaj incalificabil pe o subalternă. Acesta o bănuia pe femeie că a dat presei o înregistrare în care apare ameninţându-i pe subalternii care l-au reclamat că bea în timpul serviciului.

 

 

 

Ministrul Voiculescu demontează o minciună rostogolită de PSD-iști

 

 

 

„Pune telefonul pe rec, că tot faci înregistrările. Fritz (Dominic Fritz, primarul Timişoarei, n.r.) a acceptat – tot consiliul meu rămâne. Tu o să apari în ziar că eşti o curvă, amanta lui Marius. Astăzi apari în ziar, cu înregistrările tale cu tot. (…) Nu mai umbla în acte. S-a acceptat ce am vrut eu – tot eu o să conduc. (…) Proasta dracului că te mut. Tot a rămas cum am dorit eu. Aţi făcut degeaba, aţi dat înregistrări la presă”, ar fi spus Nasleu.