AcasăGeneralȘoferii STB care au ieșit sâmbătă pe traseu, denunțați drept ”trădători”. Numele...

Șoferii STB care au ieșit sâmbătă pe traseu, denunțați drept ”trădători”. Numele lor a fost scris pe o tablă în depou

Șoferii STB care au ieșit sâmbătă dimineață pe traseu, spărgând greva prelungită a sindicaliștilor, au fost numiți ”trădători” de către colegii lor.

Sindicaliștii greviști care au rămas pe traseu le-au scris numele acestora pe o tablă, într-unul dintre depourile din Capitală.

”Rușine”, au marcat aceștia în dreptul numelor angajaților STB care au decis să întrerupă greva în a treia zi de la debutul ei.

Tot sâmbătă geamul unui autobuz de pe linia 447 a fost spart în apropiere de capătul cursei, în localitatea Moara Micșunești, conform informațiilor G4Media.

Decizia celor aproximativ 20 de șoferi care s-au întors la muncă vine după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a cerut într-o conferință de presă de vineri ca parchetul să urgenteze cercetările împotriva lui Vasile Petrariu, consilier PSD și lider al manifestației.

Apelul lui Nicușor Dan a venit după ce greva a fost declarată ilegală, iar judecătorii au dispus, prin două sentințe executorii de joi și vineri, reluarea de îndată a activității.

Ultimele Articole