x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(7) "politic"

Soluția lui BĂSESCU pentru doborârea PSD

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că dacă partidele de Opoziție nu încep să lucreze împreună, PSD are șanse să câștige din nou alegerile parlamentare, mai ales că social democrații obișnuiesc să-și cumpere voturile.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 25.12.2018, 8:05

„Dacă nu se coagulează o formaţiune a Opoziţiei puternică, şi trebuie începută în 2019, că această coaliţie trebuie să-l susţină şi pe Iohannis la prezidenţiale, nu exclud posibilitatea ca în 2020 PSD să câştige iar alegerile.

 

Ei cumpără electorat: dacă pui 4,4 milioane de pensionari de stat, plus 150.000 cu pensii speciale, că PSD le-a dat înapoi, şi 1,3 milioane de bugetari, ai închis jocul din punct de vedere parlamentar. Ceea nu se va întâmpla, însă, la prezidenţiale, dar la parlamentare ei au bazinul lor pe care-l vor servi până la capăt. Vedeţi că măririle de pensii sunt în septembrie, cu două luni înainte de alegeri.

 

Corect ar fi ca pensionarii să ia o decizie ”Bă, ne-aţi dat, mulţumim, dar nu vă votăm!”, adică orgoliul de om în vârstă şi înţelept, care să spună ”băi, de ce nu mi-ai dat la 1 ianuarie şi-mi dai în septembrie, cu două luni înainte de alegeri? Ia să-ţi iau eu găleata şi să nu te votez!”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.