x


  • EUR
    4.8747
    USD
    4.0535
string(8) "economie"

Soluții și strategii de investiții în actualul context economic, la dezbaterea Pulsul Pieței Financiare

Reprezentanții Băncii Naționale a României, ai fondurilor de investiții și analiști vor discuta, joi, despre ce se întâmplă cu economia în actualul context pandemic și despre perspectiva revenirii din criză. Money.ro este partener media al evenimentului ”Pulsul Pieței Financiare”.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.11.2020, 14:40

Pandemia de coronavirus a dat peste cap nu doar România, ci un întreg mapamond. Oameni de afaceri, prim-miniștrii, economiști încearcă să gasească soluții pentru redresare economică și pentru a ajuta companiile, industriile sau micile afaceri afectate de actuala criză de sănătate.

 

Ministrul Economiei anunță o nouă schemă de ajutor de stat pentru HoReCa

 

În acest context reprezentanții Băncii Naționale a României, ai fondurilor de investiții și analiști vor discuta despre ce se întâmplă cu economia, evenimentele recente și impactul asupra pieței, strategii de investiții, precum și perspectiva revenirii din criză.

 

Money.ro se alătura evenimentului, fiind partener media.

 

Astfel, se vor alătura discuției: Cristian Popa, CFA, Membru al Consiliului de Administrație, Banca Națională a României; Dragoș Manolescu, CFA, Director General Adjunct, OTP Asset Management; Cosmin Mizof, CFA, Head of Risk Management, Certinvest; Irina Răilean, CFA, Head of Research, BT Capital Partners.

 

Moderatori: Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR; Remus Danilă, Public & Investor Relations Officer, BVB.

 

Evenimentul va avea loc, joi, 26 noiembrie, începând cu ora 10.00 și va fi transmis pe pagina de Facebook ARIR Romania.