Din ce a făcut o avere colosală soțul Nicoleta Luciu. Zsolt Csergo a construit până acum 500 de apartamente!

0

Cândva Nicoleta Luciu era diva evenimentelor și  campionana pictorialelor Playboy România. Sunt zece ani de când  frumoasa a făcut afacerea vieții sale, a schimbat statutul său monden pentru cel ce mamă și soție a unuia dinte cei mai bogați oameni de afaceri din Miercurea Ciuc.

Și a meritat, soțul său Zsolt Csergo, cu care are patru copii, și-a clădit o avere colosală din distribuția de echipamente pentru cazinouri și imobiliare. Soțul Nicoletei Luciu a ridicat în Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe și Odorheiul Secuiesc circa 500 de apartamente în ultimii 10 ani.

E vedetă de-o viață însă trăiește de pe urma câinilor săi. Ovidiu Anton are propria canisă, recunoscută internațional

Zsolt Csergo a construit până acum 500 de apartamente!

Soțul Nicoleta Luciu, Zsolt Csergo a construit 500 de apartamente!

Cu o avere estimată înainte de pandemie la 60 milioane de euro, Zsolt Csergo a făcut primii bani din ”păcănele”, după cum chiar el a povestit unei publicații dedicată iubitorilor cazinourilor: ”Am început în 1995. Aveam doar două aparate de joc într-un bar din Miercurea Ciu În 1998 am început şi o primă afacere în domeniul cazinourilor în Bucureşti, cu o ruletă într-un cazinou din Piaţa Victoriei. Le-am pornit pe rând, una câte una, acum sunt 15 săli deschise în decurs de 5 ani. Sunt implicat şi la cazinouri din Bucuresti pe partea de sloturi pe care le operează cazinoul şi sunt asociat şi în cazinoul de la Iaşi“.

Compania deținută de Zsolt aproape și-a dublat cifra de afaceri anul trecut, în plină pandemie, de la 10,7 milioane de lei la 18,5 milioane de lei, și și-a triplat profitul, de la 2,5 milioane de lei la 6,7.

La doar 20 de ani, fiica Andreei Esca și-a luat casă de 200.000 de euro. GALERIE FOTO