Speak, baschetbalistul ajuns influencer de top! Împreună cu iubita sa, au înregistrat o cifră de afaceri de 3,45 milioane de lei

S-a lansat pe scena muzicală, însă a găsit cu adevărat succesul ca vedetă a online-ului. Speak a ajuns să învârtă o grămadă de bani din campanii ca influencer comercial.

Pe numele său Ștefan Sprianu, vedeta și iubita sa, frumoasa Ștefania Codreanu, fac profit din mai multe activități ce se desfășoară sub trei firme (înregistrări audio și editare muzicală, fabricarea de produse cosmetice, comercializarea de echipamente sport și costume de baie dar și contracte publicitare).

În ultimii trei ani, cuplul a reușit să aibă profit notabil datorită contractelor de imagine, cel mai bun an fiind 2022, când firmele au înregistrat o sumă netă de 3,45 de milioane de lei. Fostul jucător de baschet și dj, Speak este magnet pentru colaborări plătite ale multor branduri iar sursa de venit o îndreaptă sub forma de investiție în propriul studio de înregistrări.

 Speak, baschetbalistul ajuns influencer de top! ”În ce bag banii? În scule, în audio-video. Sunt fiert, îmi place să fiu la curent cu tot ce-i nou, în ceea ce privește calitatea. Și astea sunt scumpe, dar mă rog, nu beau, nu fumez, nu mă droghez, trebuie să cheltui, nu mă duc la păcănele, nu fac nimic!”, spune Speak care a produs și primul reality show românesc acceptat de Netflix, „Aventura, strigați: URA!”Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed