Ștefan Bănică Jr. devine oficial ”regele spectacolelor dedicate Crăciunului”!  Și-a asumat să strângă peste 20.000 de spectatori, un pariu de peste  350.000 de euro

0
Câți bani cere Bănică Jr. pentru un concert! În ce condiții de superstar acceptă să cânte la nunți
Câți bani cere Bănică Jr. pentru un concert! În ce condiții de superstar acceptă să cânte la nunți

Ștefan Bănică Jr. este hotărât să redevină regele spectacolelor dedicate Crăciunului și al Sălii Palatului.

Când se credea că o pensiona pe ”Veta” din cauza concurenței lui Horia Brenciu la principala sala de evenimente concertistice a Capitalei (amândoi artiștii și-au programat două, ulterior câte trei spectacole ”de căciulă”, la acest sfârșit de an), Bănică și-a asumat un nou pariu, ridicând miza. Acela de a susține patru spectacole consecutive în anul în care împlinește 20 de la prima sa apariție pe scena sus amintită. Extra, un nou concert în cea mai mare sala polivalentă din țară, cea din Cluj Napoca.

Ștefan Bănică Jr. devine oficial ”regele spectacolelor dedicate Crăciunului”! Artistul care are în spate cea mai lungă tradiție de concerte dedicate sărbătorilor de iarnă în principala sala de evenimente concertistice a Capitalei, și-a propus să strângă anul acesta, ca în vremurile bune, 16.000 de spectatori, marea lor majoritate plătitori de bilete.

Seria ”Concert live de Crăciun” a lui Ștefan Bănică Jr. debutează pe 8 decembrie a.c. Biletele în vânzare costă de la 150 lei  și, la un calcul simplu, luând în considerare cea mai ieftină categorie, cu o sală umplută 80% din capacitate aduce organizatorilor peste 105.000 de euro pe spectacol la Sala Palatului, din care se scade producția, chiria sălii și alte cheltuieli necesare. La care se adaugă un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca (16 decembrie), sală cu o capacitate de circa 10.000 locuri.

Tradiția celor 20 de ani de spectacole i-a adus lui Bănică Jr. o avere considerabilă. Artistul va atinge cu primul spectacol de la Sala Palatului pragul de 80 de concerte și laudă 530.000 de bilete vândute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.