Bănică Jr este vedeta Festivalului Sarmalelor și Piftiilor

0

Foame de bani! Bănică Jr a devenit noua vedetă a Festivalului Sarmalelor și Piftiilor 2023.

Solistul nu mai așteaptă masa de Crăciun și dă năvală în acest weekend, la Peștișani, Gorj, cu o mare poftă de cântat iubitorilor de sarmale și răcituri tradiționale. Câteva zeci de mii de sarmale se vor pregăti pentru respectivul eveniment..

”S-o facem lată”, este mesajul  artistului care obișnuia să se apropie de astfel de delicatese tradiționale doar în cea mai prosperă perioadă de peste an, când melodii precum ”Doar o dată-i Crăciunul” ori ”Doar un Crăciun cu tine” îi umple conturile încât să aibă o îmbelșugată masa de Crăciun.

Bănică Jr a devenit vedeta Festivalului Sarmalelor și Piftiilor! Circa 12.000 de euro cere artistul pentru a o aduce pe ”Veta” la un show

Alături piftii și sarmale, delicatesele tradiționale vedetă ale festivalului, Bănică Jr. este chiar principalul cap de afiș al festinului muzicalo-gastronomic. Pentru alte gusturi muzicale, vor mai cânta la festival Emeric Imre și Florin Chilian.

Bănică face spectacol pe scenă, dar a dovedit că face spectacol și în bucătărie! Alături de fiul său, Radu, cei doi au găsit împreună la ”Chefi la cuțite”, nu piftii, ci o rețetă asiatică pentru care au primit la comun râvnitele cuțite, trofeele cooking-show-ului de la Antena 1. Circa 12.000 de euro cere artistul pentru un show.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.