Ștefan Lucian a achiziționat o casă de discuri în Los Angeles! ”Este pe cale să genereze 45 milioane $ în 2024!”, spune românul în presa americană

Producătorul muzical Ștefan Lucian (CEO-ul autohtonului Global Records) a achiziționat o casă de discuri în Los Angeles.

Honua Music este label-ul născut de veteranul muzician și actor american Ron Moss la care Lucian, ”inventatorul” solistei de succes global Inna, a deținut inițial 10%. Va fi o divizie Global Records, casa de discuri cu sediul la București.

Tranzacția nu a trecut neobservată de jurnaliștii prestigioasei publicații Music Business Worldwide care i-au luat un interviu românului ce a reușit să facă o afacere de zeci de milioane $ din producția muzicală, finanțarea de filme comerciale și, mai nou, producția de mari evenimente muzicale.

Ștefan Lucian:Global Records pregătește o expansiune ”semnificativă” în SUA în urma achiziției Honua Music Achiziția de către Global Records a Honua Music a venit într-un an (2023) în care veniturile anuale ale casei de discuri românești au depășit 35,7 milioane de dolari”

Ștefan Lucian a achiziționat o casă de discuri în Los Angeles! Proprietarul Global Records, Ștefan Lucian, a declarat pentru MBW că pentru 2024, compania „țintește la venituri anual de  aproximativ 54 de milioane de dolari”.

Ștefan Lucian Gîtiță: ”Când vine vorba de achiziții, abordarea noastră diferă de strategia competitorilor de a acumula cataloage de la diverse entități. În schimb, căutăm continuu parteneri strategici cu care să putem construi relații puternice și povești de succes.”

Lista lui Honua de astăzi include peste 100 de certificări de aur și platină cu artiști superstar precum Justin Bieber, Dua Lipa, Jason Derulo, Pitbull, Jessie J și Zedd , dar și compozitori care a scris pentru artiști consacrați precum Katy Perry,  Kylie Minogue, plus Gladius (Demi Lovato, Justin Bieber, Ty Dolla Sign, XXXTentacion), Lawson (Drake, Bryson Tiller).

„Am avut o relație de lungă durată și fructuoasă cu Axident (de asemenea acționar al Honua Music-n.r.), care a început cu un hit mondial, Cola Song (INNA feat J.Balvin), spune românul pentru aceeași sursă.

Lucian: ”Obiectivul Global este de a extinde în mod semnificativ prezența noastră pe piața din SUA în următorii 5 până la 10 ani”

Referitor la anul curent, Ștefan Lucian a spus că Global Records „țintește să ne consolideze poziția de cea mai mare etichetă independentă din Europa Centrală și de Est (ECE), în timp ce ne extinde cota de piață în teritoriile vestice”. Compania Global Records, fondată de Ștefan Lucian în 2008, s-a extins și în Germania, a patra cea mai mare piață de muzică înregistrată din lume, cu un nou birou și studiouri în centrul Berlinului. Expansiunea Global se datorează succesului artiști precum INNA (foto) și Minelli.

Ștefan Lucian a achiziționat o casă de discuri în Los Angeles.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed