Succes colosal pentru ”Miami Bici 2” după primul weekend în cinematografe: 1 MILION DE EURO încasări generale și aproape 200.000 spectatori

După cum era de așteptat, ”Miami Bici 2”  a debutat în cinematografe în forță.

Real record, 198.324 de plătitori de bilete (multe fiind rezervate în avans) au vizionat producția românească în cinematografele din întreaga țară, în primul weekend de la premiera sa (24 noiembrie). Practic a fost filmul ce a rulat de cele mai multe ori în sălile de proiecție din România.

Filmul cu Matei Dima și Codin Maticiuc din distribuția căruia mai face parte și faimosul star hollywoodian Danny Trejo, a bătut recordurile deținute după primul weekend de la premiera publică de lung metrajele ”Miami Bici” (153.000 de spectatori) și ”Team Building” (196.000 de spectatori), tot cu Matei Dima în distribuție.

Practic ”Miami Bici 2” s-a dovedit filmul cu cel mai de succes debut din ultimii 30 de ani, iar vestea succesului a dat-o chiar Codin Maticiuc

Filmat în mare parte în California, Statele Unite, Miami Bici 2 (co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions) a fost regizat de spaniolul Jesus del Cerro, a fost produs de Matei Dima (BRomania) și a avut un buget de 2,2 milioane de euro.

Codin Maticiuc ”Era cumva normal să vindem foarte multe bilete și în PRESALE pentru că Miami Bici are deja fan base-ul lui. Deci recordul ăsta nu e o mare surpriză pentru mine. De aici încolo să vedem cum merge!”

Matei Dima: „Am filmat o comedie in LA pentru noi mai intai si apoi pentru public. Mie îmi place mult, acum ne bucură să vedem că si publicul e curios să îl vadă.”

Jesus del Cerro: „Miami Bici 2 este un film făcut pentru public, pentru spectatori. Faptul că am doborât recordul absolut în vânzarea de bilete înseamnă pentru noi că și publicul așteaptă filmul și asta ne face foarte fericiți

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed