x


  • EUR
    4.7612
    USD
    4.2560
string(16) "instant-articles"

Supărat că autoritățile nu dezvoltă infrastructura, un afacerist din Suceava a construit primul metru de autostradă din Moldova

Un om de afaceri din Suceava a construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova. Supărat pe lipsa de inițiativă a autorităților și dezinteresul față de construcția autostrăzilor, Ștefan Mandachi a contractat o firmă de specialitate care a construit un metru de autostradă, între Putna și Voroneț, relatează Monitorul de Suceava.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Digi24.ro | Publicat: 04.03.2019, 16:24

Primul metru de autostradă a costat 4.500 de euro și ar urma să fie „inaugurat” pe 15 martie, la ora 15.

 

De asemenea, omul de afaceri, patronul unui lanț de restaurante fast-food, a anunțat că tot pe 15 martie va întrerupe activitatea în toate restaurantele sale, timp de 15 minute, pentru a le atrage atenția celor responsabili cu dezvoltarea infrastructurii din România.

 

El îi încurajează și pe alți oameni de afaceri să îi urmeze exemplul. Într-un clip postat pe YouTube, Ștefan Mandachi spune că, de 30 de ani, în Moldova nu s-a construit niciun centimentru de autostradă, lucru care afectează activitatea tuturor antreprenorilor din România.

 

El a lansat o provocare pentru trei afaceriști români, pe care îi încurajează să i se alăture: Ion Țiriac, Gigi Becali și Viorel Cataramă.