AcasăMoney&PeopleSupersportiva ce a reprezentat România la JO face bani pe o platformă...

Supersportiva ce a reprezentat România la JO face bani pe o platformă dedicată adulților /FOTO

O supersportivă ce a concurat pentru România a ales metoda de a face bani pe cea mai cunoscută platformă dedicată adulților.

Frumoasa sportivă Alexandra Ianculescu, cea care a reprezentat țara noastră la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Peyeong Chang, Coreea de Sud (2018) a intrat într-o nouă competiție, cu sexoasele care se prezintă fără inhibiții celor ce sunt dispuși să plătească pe OnlyFans, populara platformă cu plată dedicată adulților.

Pe urmele luptătoarei UFC Paige Michelle VanZant care continuă să facă avere din OnlyFans fără să mai urce în ring, frumoasa de origine sibiancă a fost singura reprezentantă a țării noastre în proba de patinaj viteză la JO de iarnă din 2018. Despre faptul că a reprezentat România la Olimpiadă.

Alexandra Ianculescu, sportiva ce a reprezentat România la JO face bani pe o platformă dedicată adulților

Alexandra locuiește de 21 de ani în Canada, unde se și pregătește. De altfel ea a repus țara noastră pe harta olimpică a patinajului viteză dat fiind faptul că aici nu există piste pentru acest sport. Dincolo de contul ce-i alimentează veniturile, Alexandra Ianculescu, între timp cetățean canadian, speră să ajungă la JO de la Paris 2024, sub steagul țării ce a adoptat-o.

”În prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele”, spune pe pagina sa de Facebook, Alexandra, cea care a reprezentat țara noastră la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.