”Survivor” se mută la Pro TV cu tot cu prezentator. Daniel Pavel pleacă de la Kanal D

0

Survivor România revine la Pro TV, postul care a renunțat în urmă cu cinci ani la show din cauza audienței. Surpriză de proporții, odată cu formatul a ”migrat” la postul gazdă al emisiunii și  Daniel Pavel.

Nimeni altul decât prezentatorul show-ului ce, în ani trecuți, a dus audiențe record postului Kanal D, reușind să întreacă pe orarul de difuzare Pro TV ori Antena 1. Daniel Pavel a preluat postul de gazdă a concursului Survivor România de la sezonul 2, iar telespectatorii l-au îndrăgit imediat, fiind parte din imaginea emisiunii.  De unde și procesul de curtare a sa de către Pro Tv.

Top 5 cele mai scumpe și luxoase avioane private ale personalităților lumii. Cine a comandat Airbus-ul de 500 milioane dolari

”Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, declara Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp.

Ultima ediție a ”Survivor” a înregistrat cifre record în 2021. Kanal D a preluat formatul în noiembrie 2019, avându-l ca prezentator pe Dan Cruceru, iar filmările s-au desfășurat în Filipine. Finala ultimului sezon, câștigată de Edmond Zannidache, a avut audienţe de peste 1,7 milioane de telespectatori.

Vedete cu dosar penal! Au fost prinse la volan, în ultimul an, fără permis, sub influența alcoolului ori a drogurilor