SUV-ul de 70.000 de euro al Andreei Bălan, avariat de un șofer ucrainean! ”A trecut pe roșu”

Andreea Bălan și-a avariat destul de bine Range Rover-ul său Evoque după ce acroșat un Audi A6. S-a întâmplat într-o intersecție din București, din vina unui șofer care a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Atât solista cât și celălalt șofer nu au suferit leziuni și nu a fost nevoie de intervenția ambulanței. Andreea Bălan și soferul ucrainean au ajuns apoi la Biroul de accidente ușoare pentru soluționarea accidentului și constatarea daunelor, dar și pentru un test cu aparatul etilotest. ”Sunt bine, mașina este avariată. Pur și simplu el nu a văzut semaforul și a trecut pe roșu. Mergem la reparații, se mai întâmplă”, a spus solista care se află într-un continuu conflict cu fostul său soț, actorul George Burcea.

Fiica Andreei Esca nu-și dorește să fie prezentatoare de televiziune! ”Este prea greu pentru mine”

SUV-ul de 70.000 de euro al Andreei Bălan, avariat de un șofer ucrainean

 După ce l-a dat pe mâna poliției căci acesta șofa sub influența drogurilor, de acestă dată Andreea Bălam l-a acuzat pe tatăl fetițelor sale că le-a vizitat pe micuțe în stare de ebritate. ”Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate, mai ales despre mine. Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a scris Andreea Bălan.

Ele sunt vedetele noastre ce au investit în Tesla /FOTO

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri