AcasăMoney&PeopleEle sunt vedetele noastre ce au investit în Tesla /FOTO

Ele sunt vedetele noastre ce au investit în Tesla /FOTO

Puține sunt vedetele noastre ce au decis să investească în mașini electrice, și doar câteva dintre acestea au avut bani pentru o Tesla.

Mira, frumoasa basarabeancă Ionela Covali Laurențiu și George Buhnici s-au lăsat convinși de Elon Musk să acuziționeze automobilele menite a accelera tranziția omenii către energia sustenabilă.

Laurențiu Duță, liderul popularului grup 3 Sud Est a devenit faimos în anii ’90 pe când conducea un Oltcit iar acum, după 25 de ani de la înființarea formației, jubilează la volanul unei Tesla 3 de ultimă generație. Cu generosul bonus oferit de statul român pentru achiziționarea unei astfel de mașini încă raritate pe șoselele noastre, solistul și compozitorul tot a scos din buizunar circa 80.000 de euro

George Buhnici a fost primul proprietar de Tesla Model 3 din lumea vedetelor noastre. Cel ce se identifică de mai mult de un deceniu cu noutățile din internet și tehnologie și-a comandat automobilul în 2019.

Fiica ”regelui fotbalului românesc”, Kira Hagi este prințesă. A primit cel mai important rol al său

Ele sunt vedetele noastre ce au investit într-o Tesla ”Este o jucpărie foarte tare”

Mi-am cumpărat o Tesla pentru că este o jucărie foarte tare, în primul rând, și pentru poveștile pe care vreau să le spun cu ea. Pentru că vreau să conving pe oricine are mai mult de 20-30.000 euro de cheltuit pentru o mașină că mașinile electrice, indiferent de marcă, sunt bune, merită banii”, crede Buhnici

Și solista Ionela Covali conduce o Tesla pe care a primit-o cadou de la părinții săi chiar în ziua nunții* Mira (FOTO) este în atenția publică nu doar atunci când se află pe scenă ci și în trafic. Căci se simte cu adevărat special la volanul super automobilului său Tesla, cadou primit de la iubitul său, Model 3.

Ele sunt vedetele noastre care au trecut pe mașini electrice! Andreea Bănică și-a luat una pentru drumul la piață

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.