Fiica Andreei Esca nu-și dorește să fie prezentatoare de televiziune! ”Este prea greu pentru mine”

Alexia Eram nu numai că a moștenit nu numai trăsăturile mamei sale ci, ca și celebra sa mamă, și-a dezvoltat simțul anteprenorial.

 La 22 de ani, fiica Andreei Esca a devenit influencer de succes pe rețelele de socializare și se întreține din propriile contracte, colaborări cu branduri cunoscute. De doi ani are propria firmă, Margot Production, se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și comunicării și venituri mari la ultimul bilanț fiscal. Succesul în afacerea sa este și motivul pentru care nu vrea să-i calce pe urme mamei sale, cel mai cunoscut prezentator de știri de la noi. Și-a luat propriul apartament, mașină și își plătește singură din munca sa, ratele. Totuși recunoaște că i-ar plăcea să lucreze în televiziune, însă în zona emisiunilor de entertainment.

Andreea Bălan, proces pentru o pagubă de 90.000 de euro. Cum a cumpărat un apartament inexistent

Fiica Andreei Esca nu-și dorește să fie prezentatoare de televiziune!

Este ceva prea serios. Cred că trebuie să ai o imagine prea serioasă, iar acest lucru este prea greu pentru mine. Aș face ceva mai în partea de divertisment. Cu siguranță nu o să prezint știrile, mi se pare prea serios”, a fost replica Alexiei Eram, fiica Andreei Esca (50 de ani), care nu are de gând să preia afacerile familiei sale.

”Vreau să continui pe partea de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint”, a mai completat Alexia Eram.

Cea mai extravagantă concurentă din istoria ”Chefi la cuțite” a cheltuit 900.000 de lire sterline pe operații estetice. I-a șocat pe jurați!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri