Filmul românesc Tabăra a devansat noile Omul-Păianjen și Matrix. Care sunt cele mai vizionate filme din România

Producția românească Tabăra a devansat noile Omul-Păianjen și Matrix. Este proiectul vloggerului Selly, cel care a mai bătut un record ca număr de spectatori plătitori de bilete.

Dacă la nivel global noile producții Omul-Păianjen (Spyder-Man: No Way Home) și Matrix Resurrection au bătut reale recorduri de spectatori în cinematografe, în România lucrurile stau cu totul altfel. Superproducțiile hollywoodiene au fost întrecute de Tabăra, un film regizat de Vali Dobrogeanu, cu Selly (Andrei Selaru) & grupul său 5 GANG, Dorian Popa și Matei Dima, cu încasări de 1,53 milioane de lei, potrivit statisticilor Cinemagia.  Vedeta online-ului românesc, Selly, pe numele său Andrei Șeralu a debutat în Tabăra și în calitatea de producător. Puștiul de 20 de ani a investit, după spusele sale peste 400.000 euro în filmul ce face furori în rândul adolescenților români.

”Un altfel de Crăciun”, lansat în decembrie 2019, a bătut toate recordurile de spectatori înregistrate până în prezent din anul 1995 de un film românesc, de la intrarea în cinematografe (302.491 spectatori după trei săptămâni).

Afacere în pandemie. Tavi Colen a investit în… porumbei

Tabăra a devansat noile Omul-Păianjen și Matrix. Topul celor mai vizionate filme din România

În România, Spyder-Man: No Way Home, pelicula ce a ”reînviat” cinematografia la nivel mondial în pandemie, se află pe locul al doilea, cu încasări de un milion de lei, ioar pet rei se află  Clifford the Big Red Dog, cu încasări de 580.848 de lei. Pe locul patru se află mult așteptatul The Matrix Ressurection (cu Keanu Reeves), iar pe locul al cincilea în box office-ul nosru se găsește The King’ Man:Începutul. În Top 10 filme populare în cinematografele românești mai avem Encanto, House of Gucci (în care joacă Al Pacino și a noastră Mădălina Ghenea), The Hating Game, Sing 2 și Spencer.

 

Cum arată astăzi românul numit odinioară cel mai puternic copil din lume /FOTO! Are 17 ani și s-a lăsat de culturism

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed