TAW Energy: Despre succesul în domeniul energiei solare și obiectivele de viitor

În ultimii ani, energia solară a devenit o opțiune tot mai atractivă pentru consumatorii români. În acest context, TAW Energy, companie specializată în montarea panourilor fotovoltaice, se pregătește să devină lider pe piață în cadrul programului „Casa Verde” și își extinde echipa pentru a face față cererii crescute.

Despre TAW Energy

TAW Energy este o companie în plină ascensiune, care își propune să ajute românii să devină mai responsabili prin intermediul energiei solare. Cu sedii în București, Sibiu, Brașov, Timișoara, Constanța și Galați compania a reușit să se impună pe piață într-un timp relativ scurt, datorită profesionalismului și devotamentului echipei sale de specialiști.

TAW Energy a reușit să completeze cu succes numeroase proiecte, printre care și instalarea panourilor fotovoltaice pe locuințele a peste 400 de clienți. Acest lucru a fost posibil datorită echipei de montatori profesioniști, care au reușit să realizeze lucrări rapide și eficiente, asigurând funcționarea optimă a sistemelor solare.

Programul Casa Verde și extinderea echipei

Unul dintre obiectivele principale ale TAW Energy în acest an este să devină lider pe piață în cadrul programului „Casa Verde”, care oferă finanțare pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pe locuințele persoanelor fizice. Compania dorește să se implice activ în promovarea acestui program, conștientă fiind de avantajele pe care instalarea panourilor fotovoltaice le aduce atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru economia românilor.

Dragoș Luca, manager la TAW Energy, declară: “ Programul Casa Verde are ca obiectiv creșterea performanței energetice și suntem nerăbdători sa ducem la bun sfârșit fiecare montaj pentru cele 5000 de persoane care s-au înscris în program pe website-ul nostru.

Am sesizat în ultimul timp că există companii care și-au creat baze de date și au pregătit algoritmi pentru a înregistra rapid aplicații și a se sustrage astfel altor participanți. Dar cu toate acestea, suntem siguri că AFM are informații cu privire la aceste practici de neloialitate și le va aborda în mod adecvat. “

Pentru a face față cererii crescute de lucrări și pentru a se asigura că oferă servicii de cea mai bună calitate, TAW Energy își mărește în prezent echipa. În acest sens, compania se concentrează pe atragerea și formarea de noi specialiști în domeniul energiei solare pe posturi precum: montatori panouri fotovoltaice, tehnicieni, consultanti fonduri europene și manageri de proiect. 

Cifre și rezultate

Rezultatele obținute până acum de TAW Energy sunt impresionante. Într-un timp relativ scurt de activitate, compania a reușit să instaleze peste 5000 kW  de energie solară pentru clienții săi. În plus, numărul lucrărilor realizate a crescut constant lunar, ceea ce demonstrează faptul că românii sunt tot mai interesați de beneficiile oferite de energia verde.

Flavia Purice, inginerul ofertant al companiei, a declarat într-un comunicat recent: „Suntem mândri de rezultatele pe care le-am obținut până acum și credem cu tărie că energia verde într-adevăr reprezintă viitorul. Ne propunem să continuăm să investim în dezvoltarea echipei noastre și în promovarea programului Casa Verde, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți români să facă tranziția către energia solară cu ajutorul panourilor fotovoltaice.”

Concluzie

TAW Energy este o companie în plină dezvoltare, care își propune să devină lider pe piață în cadrul programului „Casa Verde”. Prin extinderea echipei și concentrarea pe proiectele de panouri fotovoltaice, compania dorește să contribuie activ la creșterea utilizării energiei solare în România și să promoveze un stil de viață eco-responsabil. Cu rezultatele obținute până acum și cu planurile de viitor bine conturate, compania arată că este pregătită să facă față provocărilor și să își atingă obiectivele ambițioase.

Într-un context în care protejarea mediului înconjurător și utilizarea resurselor regenerabile devin tot mai important, TAW Energy se dovedește a fi un jucător important pe piața energiei solare din România. Prin serviciile sale de calitate și angajamentul față de dezvoltarea sustenabilă, compania contribuie la îmbunătățirea calității vieții și laprotejarea mediului pentru generațiile viitoare.

Cu o echipă profesionistă și dedicată, precum și cu o viziune clară asupra viitorului, TAW Energy se îndreaptă cu pași repezi către poziția de lider în domeniul energiei solare din România. Compania reprezintă un exemplu de succes și inovație într-o industrie în plină dezvoltare, care are un impact semnificativ asupra vieții noastre și asupra planetei pe care o împărțim.

Va invitam sa accesați website-ul TAW Energy pentru a vă putea înscrie la Casa Verde 2023 și pentru a lucra cu una dintre companiile de top din domeniul energiei. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed