Teo Trandafir despre cât de mici erau salariile când a debutat în televiziune: ”Muream de foame!” Cât câștiga vedeta alături de Mircea Badea

În urmă cu 30 de ani, Teo Trandafir și Mircea Badea au debutat în televiziune cu matinalul ”Bună dimineața, România” difuzat de defunctul postul Tele 7 ABC. Apoi au făcut echipă la ”Dimineața devreme” (1997, Antena 1) dar și producția de weekend ”Teo& Mircea Show”!

Drumurile lor s-au despărțit, au plecat în căutarea de oferte mai bune, și au găsit posturi cu bugete generoase. Însă nu pot uita perioada ”abc”-ului lor în fața camerelor de luat vederi unde aveau salariu de 100 de dolari pe lună, de fiecare.

”Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: «Păi, da, dar pe atunci, vezi Doamne, erau bani». Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”, a spus Teo Trandafir în primul său podcast -”Gând la gând cu Teo”-, în care l-a avut invitat chiar pe Mircea Badea altături de care a debutat în ”câmpul muncii”.

Teo Trandafir despre cât de mici erau salariile când a debutat în televiziune: Am ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă, sector 3, și ne-am depus acolo CV-ul

Astăzi un domeniu bănos pentru unii, televiziunea privată din anii ’90 oferea un salariu la limita supraviețuirii decente, fapt recunoscut și de Mircea Badea care a încercat să-și ia și o altă slujbă cu partenera sa de emisiunii, aceea de telefoniști. Însă fără succes, drept pentru care au apelat la Oficiul forțelor de muncă. ”Am ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă, sector 3, și ne-am depus acolo CV-ul și când am plecat de acolo era o doamnă care mătura strada, și ne-a recunoscut că eram la televizor. Ia uite, au venit vedetele la «brațili» de muncă”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed