AcasăTech&ScienceTOP 8 televizoare smart cu prețuri sub 2500 lei

TOP 8 televizoare smart cu prețuri sub 2500 lei

Tehnologia de odinioară a cunoscut îmbunătățiri vaste.

Iar astăzi nu doar că ne putem bucura de telefoane care oferă o experiență de operare mai simplă și mai interesantă, dar și de televizoare care dispun astăzi de funcții multiple și care contribuie și mai mult la confortul din pauzele de relaxare.

Iată, televizoarele mici și clasice, cu tub, s-au transformat în electronice cu ecrane dimensiuni generoase, ce impresionează printr-o grosime redusă a corpului care-ți permite cu ușurință să le integrezi într-un living elegant. Astăzi ele sunt dispozitive cu o rezoluție mai bună care amplifică experiența în utilizare și asigură o claritate ridicată, contribuind la redarea unor experiențe ce par 1:1 cu realitatea. Desigur, nu lipsesc nici acele funcții și proprietăți care-ți permit să transformi banalul televizor într-un dispozitiv similar calculatorului, datorită faptului că poți conecta cu succes televizorul la internet sau un TV-box, și poți avea acces la Netflix, YouTube și multe alte platforme sau activități pe care le-ai fi putut derula doar de pe PC.

Modul lor de funcționare a rămas la fel de simplu și intuitiv. Iar dacă în trecut era singura modalitate de relaxare pe care o puteai utiliza doar pentru a te uita la o serie de emisiuni pe care ți le punea la dispoziție furnizorul de cablu, o experiență aparent banală și plictisitoare de cele mai multe ori, astăzi, televizoarele pot fi utilizate mai vast, pentru acoperi o varietate de dorințe și nevoi. Poți inclusiv să pui pauză la o serie de emisiuni și să le redai mai târziu, să-ți alegi ce emisiuni vrei să vizionezi de pe diferite platforme, precum și să le transformi în adevărate sisteme home cinema sau într-o sursă de relaxare, de la mic la mare.

De ce să investești într-un televizor smart

Nu ai nevoie de foarte multe motive ca să-ți dorești să achiziționezi un televizor smart. Cateva dintre avantajele lor le știi deja, precum: plăcerea în operare, satisfacția oferită în cazul momentelor de relaxare, posibilitatea de a-ți personaliza mai simplu și mai ușor, după bunul plac, programul de odihnă sau cel petrecut în compania celor dragi.

Este inclusiv mai accesibil și mai plăcut să investești într-un astfel de televizor pentru a-l face parte a calculatorului tău, așa cum aleg tot mai mulți, mai ales dacă nu ai pretenții foarte mari. Ecranul mai generos îți pune la dispoziție o claritate sporită ce îmbunătățește atenția la detalii spre deosebire de un monitor de mici dimensiuni. Totodată, poate fi excelent pentru sesiunile de joc, pentru redactarea unor documente virtuale etc.

Dar în general, oamenii apelează la aceste televizoare smart pentru a se bucura de momente relaxante pe care să le trăiască la intensitate maximă și într-un stil modern, 100% personal pe gustul fiecăruia, alături de toți cei dragi, devenind de-a lungul anilor o parte integrată din rutina oricărei familii.

Care este cel mai bun televizor smart

Cel mai bun televizor smart îți va pune la dispoziție toate funcțiile de care ai nevoie, ceea ce înseamnă că nu e necesar să cheltuiești o avere ca să te poți bucura de momente de relaxare desăvârșite. Dacă ești fan Samsung, cu siguranță vei fi fascinat de tehnologia pe care ți-o pun la dispoziție televizoarele acestui brand. Dar opțiuni sunt multiple, așa că n-ar trebui să excluzi posibilitatea de a alege un televizor inteligent de la LG, Orion, Philips etc.

Chiar dacă există și modele de televizoare mai scumpe care vin cu un ecran de o calitate mai bună sau ecrane OLED/QLED, care sunt mai durabile și mai performante, cu o investiție redusă îți poți atinge cel puțin minimul necesar și să te bucuri pe deplin de investiția făcută.

Practic, găsești un televizor inteligent ideal în orice buget, care-ți permit să scapi cu ușurință de cel vechi și să-l înlocuiești cu ceva mai bun, mai performant.

Cele mai variate și accesibile opțiuni le vei găsi întotdeauna în magazinele online unde, poți beneficia inclusiv de reduceri speciale.

TOP 8 sugestii televizoare smart sub 2500 lei

Dacă ai luat decizia de a te orienta către un televizor inteligent, îți venim în ajutor și cu câteva sugestii, pentru că știm că nu e deloc ușor să alegi dintr-o varietate atât de largă de modele ce se regăsește pe piață. De aceea am selectat 8 televizoare smart sub 2500 lei, care-ți vor putea oferi toate funcțiile pe care ți le poți dori în prezent, de la un televizor inteligent.

  • Televizor LED Orion 80 cm (32″) 32sa19rdl, HD Ready, Smart TV, Android TV, CI

Dacă ești în căutarea unui televizor accesibil ca preț, dar cu performanțe ridicate, televizorul Orion cu diagonala de 80 cm ar putea fi exact ceea ce căutai.

Acest televizor poate memora până la 1000 programe standard analog, cât și 4000 de programe digitale, astfel că vei găsi cu ușurință emisiunile și materialele pe care să le urmărești cu plăcere după o zi de lucru.

Televizorul este prevăzut cu tehnologie full HD și rezoluție 1366×768, dotat cu două porturi USB 2.0 și 3 port-uri HDMI.

Telecomanda îți permite să controlezi atât activitatea desfășurată în mod uzual, prin alegerea unor posturi preferate din grila de canale oferită de furnizorul de cablu TV, cât și să gestionezi o serie extra de aplicații smart compatibile cu platforma Android, prin interfața CI+. Dispune inclusiv de WIFI așa că poți transforma conexiunile de cabluri într-o practică pe care s-o dai uitării.

  • Televizor LED Finlux 80 cm (32″) 32HD5000, HD Ready, Smart TV, WiFi

O altă opțiune ideală pentru tine poate fi și televizorul Finlux un televizor de asemenea cu o diagonală impunătoare care se poate caracteriza printr-o rezoluție sporită ce va asigura o acuratețe sporită mulțumită tehnologiei LED și a ecranului în format HD Ready.

Televizorul dispune atât de conectivitate inteligentă clasică prin intermediul căreia poți opera TV-ul la fel de simplu precum un calculator, cât și de conectivitate clasică prin care poți asocia televizorul cu alte dispozitive clasice prin intermediul cărora să partajezi o serie de materiale (de exemplu, prin stick-ul USB).

  • Televizor LED JVC 80 cm (32″) 32VAH3000, Android TV, HD Ready, Smart TV, WiFi, CI+

Ești fan JVC? Acest brand are o vastă tradiție pe piața românească atunci când vine vorba de tehnologie și accesorii, dar iată, poate face furori inclusiv atunci când vine vorba de alegerea unui televizor modern.

Iar dacă ai fost încântat de performanțele pe care ți le-au pus la dispoziție până acum, cu siguranță îți va atrage atenția și televizorul JVC, modelul cu un diametru impunător al ecranului de 32 inch și cu rezoluție HD de 720 pixeli. Asta înseamnă culori mai vibrante, cât și o experiență relaxantă pe care o vei trăi la maxim atunci când vei viziona show-urile TV favorite, filmele de acțiune sau de dragoste. Te poți distra la maxim transformând acest televizor într-un echipament esențial al locuinței, prin conectarea la dispozitivele preferate cu ajutorul funcțiilor WIFI și Bluetooth.

 Televizor LED Tesla 80 cm (32″) 32T320BHS, HD Ready, Smart TV, WiFi, CI+

Este imposibil să nu fi auzit de Tesla, dacă ești pasionat de mașini, numele aducându-ți aminte de acea categoria a automobilelor de lux care nu dezamăgesc nici cele mai pretențioase gusturi. Sub același nume vine și acest televizor inteligent care-ți pune la dispoziție încă din fabrică, posibilitatea de a te relaxa în adevăratul sens al cuvântului, prin aplicațiile Netflix și YouTube, deja preinstalate. Bineînțeles, îl poți personaliza mai departe, după bunul plac.

Smart TV-ul Tesla vine cu un ecran optimizat perfect în funcție de încadrarea care ți se potrivește cel mai bine, cât și cu un ecran HD LED prevăzut cu funcție de atenuare a zgomotului de fundal, accentuând astfel claritatea și precizia detaliilor. Datorită marginilor fiabile se va potrivi excelent atât atârnat pe un perete, cât și pe o măsuță dedicată, pe care-l poți amplasa sigur cu ajutorul picioarelor suport din pachet. Vine inclusiv cu funcția pentru hotel care, previne incidentele neplăcute atunci când cei mici încearcă să acapareze televizorul.

 Televizor QLED Allview 109 cm (43″) QL43ePlay6100-U, Ultra HD 4K, Smart TV, Android TV, WiFi, CI+

Când vine vorba de televizoare smart, putem vorbi inclusiv de tehnologie românească unde, vei regăsi câteva modele de televizoare inteligente Allview ce ar putea fi pe gustul tău. Printre ele se regăsește și modelul AllviewQL43ePlay6100-U care dispune de o diagonală incredibilă de 109 cm și ecran QLED care oferă culori mai puternice, detalii mai bine definite, unghi de vizualizare perfect chiar și prin poziționarea la 180 grade față de acest TV.

Televizorul este prevăzut cu sistem HDR, difuzoare Dolby ce oferă un sunet clar și profund, care-ți va acompania cu succes partidele de meci sau serile în care ești captivat la un film de acțiune, cât și momentele în care vrei să dai cea mai tare petrecere. Rama din aluminiu completează cu finețe funcțiile smart și platforma Android care-ți permite să redai numeroase jocuri și materiale media direct pe ecranul generos, transformându-l într-un adevărat accesoriu pentru orice încăpere.

  • Televizor LED Philips 109 cm (43″) 43PUS7556/12, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Atunci când nu te mulțumești cu puțin și îți dorești un televizor parte din colecția unui brand consacrat, poți apela cu încredere și la Philips. Iată un model care te impresionează prin aceeași dimensiune generoasă a ecranului, dar care nu ezită să te surprindă în ceea ce privește funcțiile sale – Philips 43PUS7556/12.

 Aceste smart TV îți oferă experiențe de neuitat mulțumită rezoluției de 3840×2160 pixeli și a funcției integrate HDR care permite o vizualizare inedită 4K.

Televizorul vine și cu două difuzoare Dolby dispuse lateral, cât și cu un design premium și fiabil în care bara din aluminiu îi oferă un plus de eleganță, fără a acapara detaliile puternice.

Spre deosebire de celelalte televizoare ce au drept bază sistemul de operare Android, televizorul Philips deține integrat sistemul Saphi, dar acesta nu-ți va complica cu nimic experiența în utilizare. Este simplu de accesat și de programat pe canalele tale favorite, ideal inclusiv să dai frâu liber la o experiență de gaming. Iar dacă vrei să redai o serie de fișiere disponibile pe telefon sau PC, televizorul beneficiază atât de slot de card, cât și de conexiune Wifi sau conectivitate clasică.

  • Televizor LED Samsung 125 cm (50″) UE50TU7092, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Mai prejos nu sunt nici televizoarele Samsung unde, îți putem recomanda și versiunea cu diagonală de 125 cm ce se va potrivi perfect în living sau chiar într-un dormitor generos.

Designul vorbește de la sine, prin liniile drepte, o ramă subțire și un corp pe măsură. Tehnologia de ultimă generație cu care este prevăzut acest televizor îți oferă un contrast 4k Ultra HD, chiar și pe gustul celor mai pretențioși.

Este prevăzut inclusiv cu un procesor de ultimă generație Crystal, care va transforma orice comandă într-un fapt împlinit în doar cîteva milisecunde. Și asta nu e tot! Datorită ecranului mare și în culori vibranțe, poți transforma atât momentele plictisitoare, cât și programul de lucru, într-o adevărată plăcere, oferindu-ți fiabilitate deplină spre al folosi drept TV clasic sau în locul unui calculator.

  • Televizor LED Toshiba 127 cm (50″) 50U2963DG, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Și nu în cele din urmă, în topul recomandărilor care ne-au atras atenția se regăsește și una dintre opțiunile de televizoare Toshiba.

Modelul prezentat la acest punct vine cu cel mai generos ecran de până acum, transformându-se în piesa perfectă de accent de care ai nevoie pe un perete, atunci când vrei să te relaxezi și să alungi stresul, cât și articolul ideal pentru prezentările din sala de conferințe și nu numai.

Te va impresiona prin ecranul LED cu unghi de vizualizare larg, în sistem Ultra HD 4K, cât și prin sunetul clar pe care-l emană cele două difuzoare de 10W integrate atent. Prezintă toate funcțiile și opțiunile favorite pe care le aștepți de la un astfel de televizor smart, așa că și acesta poate fi o alegere de care vei fi încântat pe deplin.

Nu este deloc dificil să înțelegi cum funcționează un smart TV și cât de mult îți poate schimba, în bine, întreaga experiență de relaxare. Fă-ți o listă cu modelele care ți-au atras atenția, consultă bugetul disponibil și funcțiile de care acestea dispun, iar ulterior, alege modelul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă nu ești 100% convins, fă-ne și o vizită în showroom pentru a vedea în mod precis cum funcționează modelele de interes.

 

 

 

 

Ultimele Articole