Tragedia continuă. Alte două persoane au murit în urma incendiului de la Balș. Bilanțul e cutremurător

0
14
Tragedia continuă. Alte două persoane au murit în urma incendiului de la Balș. Bilanțul e cutremurător

Este vorba despre un bărbat care era internat în pavilionul V al unităţii medicale unde a izbucnit focul şi care fusese transferat la Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” şi o femeie de o de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din București.

 

 

ANCHETĂ: Regina Marii Britanii a făcut lobby pentru schimbarea legii ca să-și ascundă averea privată

 

 

„Ministerul Sănătății a fost informat, în această dimineață, despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, transferat după incendiu în Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș”. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate”, se arată într-o informare a Ministerului Sănătăţii.

 

Ulterior, Ministerul Sănătății a anunţat şi al 17 deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

 

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din București. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

 

În ambele cazuri, anchetele medico-legale vor stabili cauzele decesului.