AcasăExterneTrei cadre medicale vaccinate cu AstraZeneca, internate în spital cu cheaguri de...

Trei cadre medicale vaccinate cu AstraZeneca, internate în spital cu cheaguri de sânge

Toate cele trei persoane internate în spital au sub 50 de ani, au suferit hemoragii și au dezvoltat cheaguri de sânge.

 

 

Valeriu Gheorghiță a mărturisit dacă ar recomanda vaccinarea cu serul AstraZeneca unor apropiați

 

 

„Nu știm dacă aceste cazuri sunt legate de vaccin”, a declarat, într-o conferință de presă, Sigurd Hortemo, medic senior la Agenția Norvegiană pentru Medicamente, potrivit Reuters.

 

 

O profesoară a murit imediat după rapelul anticovid. Soțul: A avut reacții similare cu cele ale otrăvirii

 

Agenția Europeană pentru Medicamente investighează cele trei cazuri apărute după vaccinarea cu AstraZeneca, transmite Reuters.

 

„Au simptome foarte neobișnuite: sângerări, cheaguri de sânge și un număr scăzut de trombocite din sânge”, a declarat, pentru postul de radio NRK, Steinar Madsen, directorul medical al Agenției Norvegiene pentru Medicamente.

 

Norvegia a oprit joi administrarea vaccinului anti-Covid de la AstraZeneca.

 

Organizația Mondială a Sănătății spune că nu există vreun motiv pentru a nu utiliza vaccinul anti-COVID de la AstraZeneca. Purtătorul de cuvânt al OMS, Margaret Harris, susține că nu există dovezi care să ateste faptul că serul poate duce la apariția unor cheaguri de sânge.

 

„Da, ar trebui să continuăm să utilizăm vaccinul de la AstraZeneca”, „nu există vreun motiv de a nu-l utiliza”, a declarat Margaret Harris, purtătoare de cuvânt a OMS, într-un briefing de presă la sediul din Geneva al organizaţiei.

 

 

Ultimele Articole