Tricoul lui Neymar Jr. a ajuns la o vedetă din România. L-a câștigat la licitație!

Tricoul lui Neymar Jr.  a ajuns la o vedetă din România. Iubitoare a sportului rege, ea însăși fiind căsătorită cu un fotbalist, cântăreața Vlăduța Lupău se poate bucura că are acasă tricoul  purtat de Neymar da Silva Santos Junior, starul de la Paris Saint-Germain.

Solista de muzică populară și de petrecere l-a câștigat la o licitație online, cu scop caritabil, demarată de clubul unde activează starul brazilian, și a primit odată cu tricoul și un certificate care să ateste originalitate.

Cum a ajuns să arate astăzi Britney Spears la aproape 40 de ani. FOTO

Vlăduta Lupău, care este căsătorită cu portatul  triplucampion cu CFR Cluj, Adrian Rus, are o întreagă colecție de tricouri purtate de fotbaliști pe care îi admiră, chiar și unnul de la Ronaldo. “Am tricoul lui Neymar! L-am luat la licitație. Nu îmi vine să cred că acest tricou purtat de Neymar este la mine. Este unicat, pentru că PSG a jucat o singură dată cu tricourile cu culorile curcubeului. Este al meu și o să merg miercuri la meci la PSG cu el”, a spus Vlăduța Lupău. Iubitoare a fotbalului, Vlăduța Lupău declara anul trecut că și-ar dori să le cînte celor de la FCSB în care aceștia vor lua titlul, însă nu a refuzat invitații din partea jucătorilor altor echipe concurente.

În viața fericită a Vlăduței Lupău o bucurie nu vine niciodata singură. Recent, soțul său i-a făcut un cadou de peste 150.000 euro, un Mercedes G Klasse personalizat. Bolid ce și-a făcut loc în garajul său, lângă un Porsche Cayenne.

A făcut bani buni, și nu din televiziune. Ce afacere are Bursucu’, asistentul lui Teo Trandafir

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed