AcasăMoney&PeopleCâți bani poți să faci la ”Tu urmezi”, noua emisiune a lui Dan...

Câți bani poți să faci la ”Tu urmezi”, noua emisiune a lui Dan Negru

”Tu urmezi” este o nouă emisiune de cultură generală pe care Dan Negru o va modera din acestă toamnă, la Kanal D.

După ce a debutat  cu success la noul său post de televiziune cu ”Jocul cuvintelor”, popularul prezentator aduce în România acest nou format internațional (”Newt One” care  a fost prezent în grilele unor posture din Spania, Canada ori Brazila), o combinație între distracție și cultură generală.  Cei înscriși în concurs stau la coadă pentru a răspune la trei din patru întrebări de cultură generală însă sub tensiunea și presiunea timpulu, viteza de reacție fiind importantă.

Sumele puse la bătaie sunt generoase, între 5000 și 150.000 de lei, însă concurenții au șansa să-și adjudece și un premiu suplimentar de 100.000 de lei, dacă se califică în runda finală.

Câți bani poți să faci la ”Tu urmezi”, noua  emisiune Dan Negru

La italieni îi zice „Avanti un altro” El se difuzează în mai multe țări. E un quiz cu de toate. E un game quiz, mai degrabă. Asta nu înseamnă că jocul cuvintelor intră în pauză. Nu! Jocul cuvintelor are drumul lui. Dar venim și cu un alt show, „Tu urmezi”, care are de toate. Are game-uri, are întrebări de cultură generală, are premii mari, are de toate!”, dă din casă Dan Negru.

Castingul este în curs, cei ce se simt bazați și își doresc să fie participanți la noul concurs o pot face înscriindu-se la casting.kanald.ro.

Primii bani câștigați de Andreea Esca nu au fost din televiziune

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.