Primii bani câștigați de Andreea Esca nu au fost din televiziune

0
133

Primii bani câștigați de Andreea Esca nu au fost din televiziune. Înainte să ajungă una dintre cele mai populare și iubite personalități publice din România, știristă și-a câștigat primii săi bani în cu totul alt domeniu, fără nici o legătură cu jurnalismul de televiziune.

Astăzi salariul său a devenit una din cele mai mari curiozități la nivel național, admiratorii acesteia fiind obsedați de cât câștigă vedeta de la Pro TV. Însă, în anii adolescenței sale, înainte să ajungă în fața camerelor de luat vederi, primii săi bani i-a câștigat făcând figurație într-un film în care protagosnit a fost chiar… Ștefan Bănică Jr.

După cinci divorțuri cu scandal, Silviu Prigoană obligat de instanță să petreacă alături de fosta sa soție

Primii bani câștigați de Andreea Esca nu fost din figurație film

Primii bani câștigați de Andreea Esca: ”Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe, regizat de Geo Saizescu. Am primit 200 lei. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Pe distinsul regizor l-am cunoscut prin 1987, când a venit la Liceul Lazăr, unde învăţam eu, să facă un casting pentru figuraţie, într-un film dedicat adolescenţilor în care Ştefan Bănică jr. avea rolul principal. Nu-mi mai amintesc dacă lipise afişe prin şcoală sau cum am aflat eu despre selecţie, dar ştiu că mama mi-a dat curaj să mă prezint la probe. De altfel, aşa am şi câştigat primii bani legal, din care mi-am cumpărat o pereche de cercei de la magazinul Eva”, a povestit Andreea Esca în cartea autobiografică ”Ce-am făcut când am tăcut”

Prințul Harry și Meghan Markle primesc 30 milioane lire sterline pentru a produce podcasturi