Uimitor cât de bine arată Sabrina! Cea mai sexy solistă disco a anilor ’80, la 55 de ani: ”Sunt o călugăriţă pe lângă artistele de azi”  /GALERIE FOTO

Au trecut 35 de ani de când Sabrina a cucerit lumea muzicală mondială cu ”Boys, boys, boys”. În urma succesului adolescentele vremii au rămas cu refrenul, iar bărbații din întreaga lume cu imaginea bustului artistei din explozivul videoclip. Bineînțeles că a devenit legendară varianta necenzurată a filmului ce a însoțit melodia.

Sabrina a devenit un fenomen la sfârșitul anilor ’80, sexozitatea sa devenind mai apreciată decât talentul muzical, pictorial cu bustul său ajungând pe zeci de milioane de postere și coperți de reviste. La începutul anilor ’90 artista a vrut să se depărteze de imaginea de bombă sexy însă acestă mișcare nu i-a mai adus același succes.

Perioada sa de glorie, care i-a adus circa 60 milioane de dolari (conform site-urilor de măsurare a averilor vedetelor), a trecut, însă nu și frumusețea sa legendară.

Uimitor, cât de bine arată Sabrina

Uimitor, cât de bine arată Sabrina! A împlinit 55 de ani și, deși nu mai este la prima tinerețe, italianca demonstrează prin felul în care arată că vârsta sa e doar o cifră.

După cum se vede, Sabrina Debora Salerno este într-o formă fizică perfectă, ce le face invidioase pe multe din adolescentele de astăzi. Asta datorită genei sale dar și sportului. Împătimită după antrenamentele la sală, preocupată de silueta ce i-a adus multă popularitate, artista se duce la fitness aproape în fiecare zi a săptămânii și nu se dă în lături în a poza provocator la vârsta sa.

Uită-te la fetele de astăzi. Sunt o călugăriţă pe lângă artistele de azi. Momentul acela a fost potrivit pentru mine, să apar aşa cum am făcut-o. Nu trăiesc cu regrete. Este mult mai uşor să fiu mulţumită cu ce-am făcut şi să n-am regrete”, a spus într-un interviu Sabrina, mama unui băiat de 23 de ani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed