AcasăMoney&PeopleUltimul Crăciun pentru Melania Trump la Casa Albă! Prima Doamnă a Americii...

Ultimul Crăciun pentru Melania Trump la Casa Albă! Prima Doamnă a Americii părăsește Washingtonul cu stil și bucurie

La finalul mandatului, Melania și Donald Trump nu s-au mai fotografiat, ca de obicei, în salonul împodobit cu brazi, ci pe unul dintre holurile casei, pe scări, pe covorul roșu. Melania nu a pierdut ocazia de a face încă o paradă a bunului gust, primind trăsura încarcadă cu bradul de Crăciun într-o haină superbă cu print alb şi negru, de la Balenciaga, completată cu cizme şi mănuşi negre. Potrivit CNN, surse apropiate de Prima Doamnă au declarat că Melania Trump își pregătește mutarea înapoi în reședința de vară a familiei Mar-a-Lago, Florida.

Julia promovează cel mai amețitor decolteu! Chiar și Moșul ar rămâne preplex

Chipul zâmbitor al soţiei lui Donald Trump este, probabil, o încercare de a face uitate înregistrările date în vileag de o fostă angajată a Melaniei, în care Prima Doamnă este auzită spunând “Cui îi pasă de Crăciunul ăsta de rahat?”, cu referire la îndatorirea ei de a se ocupa de decorarea Casei Albe.

New York Times a notat că stilul decorativ ales anul acesta la Casa Albă este ”șocant de normal”. Celebra Cameră  Roșie a fost decorată cu un brad de Crăciun ornat cu obiecte făcute manual și dedicat personalului medical care se luptă cu pandemia de coronavirus care a ucis peste 266.000 de americani. La decorarea Casei Albe au lucrat 125 de voluntari din toată țara și au fost folosiți 62 de pomi, 106 coroane, potrivit the Guardian.

Dan Bittman și Mugur Mihăescu, gazdele programului Revelion la mine acas’, propunerea TVR pentru noaptea dintre ani

Ultimele Articole