Un artist aproape uitat în România, promovat în Km 0 al New York-ului /FOTO! ”Toca Toca”, o piesă ”renăscută” după 10 ani, are succes global!  Cele 22 de miliarde de vizualizări l-au îmbogățit

Tudor Ionescu, cel ce a rămas între timp sub titulatura de Fly Project a avut marea supriză ca cel mai mare succes al proiectului muzical să fie recomandat zecilor de mii de oameni ce pășesc zilnic în inima New York-ului, pe unul din imensele ecrane din Times Square.

Nici lui Tudor de la Fly Project, trupă ce a devenit între timp inexistentă în lumea show business-ului concertistic autohton, nu-i vine să creadă că melodia lansată în urmă cu 10 ani, a revenit atât de puternic și este recomandă în trenduri. Dovadă reclama din cea mai cosmopolită capitală a lumii de care are parte. Ultimul val de recorduri înregistrate de ”Toca toca” au fost noi variante în Japonia, o piață care a sporit popularitatea melodiei și variantelor acesteia, reînregistrate în limba niponă. Însumate, toate variantele cântecului (remixuri, readaptări în diverse limbi) au atins pragul de 20 miliarde de vizualizări YouTube și streaminguri.

Fly Project, unb artist aproape uitat în România, promovat în Km 0 al New York-ului

În urmă cu 10 ani, ”Toca-Toca” s-a plastat bine în clasamente europene, însă cel mai mare succes l-a avut în America Latină.

„Toca Toca este, incontestabil, cea mai iubită piesă Fly Project, a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar pentru mine asta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea, bucură oamenii din toată lumea și pentru asta am ales eu să fac muzică, pentru emoția pe care o stârnește în oameni”, spune Tudor Ionescu, artistul care s-a îmbogățit la propriu, de pe urma acestui cântec având în vedere recordul de vizualizări și descărcări ale piesei ”Toca Toca”.Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri