Un gigant din domeniul auto vrea să deschidă al doilea centru în România

Un gigant din domeniul auto va demara construcția celui de-al doilea Centru din România, a anunțat compania, precizând că acesta va avea și un showroom pe o suprafață de peste 600 mp.

Porsche derulează o investiție majoră la Cluj, unde va construi al doilea Centru din România al mărcii. Proiectul arhitectural al noului spațiu a fost aprobat, iar construcția se află în faza de autorizare.

„Pentru marca Porsche, această investiție de la Cluj este una strategică, în conformitate cu planurile noastre de dezvoltare și sustenabilitate în România și în regiune”, a declarat Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto România.

„Ca Importator Porsche în România, am sărbătorit anul trecut 25 de ani pe piața locală. Centrul Porsche București a împlinit 10 ani, iar noi deținem și un service autorizat în Timișoara. Astfel, am considerat oportun momentul deschiderii unui al doilea Centru Porsche în țară, într-o zonă unde marca este foarte apreciată și așteptată de clienții noștri. Noul spațiu va include atât un showroom de prezentare, cât și un nou atelier de service. Clădirea va fi construită la cele mai înalte standarde, fiind verde și durabilă, aliniată la standardele noastre de reducere a emisiilor și conservare a resurselor naturale, atât prin hibridizarea și electrificarea gamei de automobile, cât și prin construirea unor showroom-uri eco-friendly,” a adăugat Tapalagă.

Construcția spațiului Porshe va începe anul viitor

Construcția noului spațiu va începe în acest an, imediat după primirea tuturor aprobărilor necesare. Finalizarea construcției este planificată pentru anul 2025.

Noul Centru Porsche Cluj va avea un showroom de aproximativ 600 mp și un service autorizat Porsche, cu o suprafață de 870 mp. Spațiul va dispune de toate facilitățile moderne și va fi realizat conform noii identități corporative a Porsche AG, la cele mai înalte standarde.

Personalul va fi acreditat Porsche, iar trainingurile consilierilor de vânzări și service vor fi efectuate la producător, respectând cele mai riguroase cerințe. Personalul din service va beneficia de sprijinul, know-how-ul și experiența Centrului Porsche București, care efectuează lucrări electrice complexe, fiind un Hub HV important în Europa Centrală și de Est.

„Porsche are deja o prezență puternică în Cluj-Napoca prin MHP România și Porsche Engineering, ambele companii fiind deținute de către Porsche AG Stuttgart,” a spus Adrian Pascu, Director Executiv Importator Porsche.

„În plus, suntem deja foarte vizibili în Cluj prin implicarea noastră locală în turneul de tenis Transylvania Open, încă de la prima ediție, având o tradiție de 4 ani. Piața noastră crește în Cluj, iar portofoliul nostru de clienți din zonă devine din ce în ce mai mare. La fiecare road-tour observăm un interes crescut pentru modelele Porsche, astfel că această investiție era foarte necesară și solicitată. Așadar, ne bucurăm să putem spune azi ferm: da, al doilea Centru Porsche din România va fi deschis la Cluj!”, a adăugat directorul executiv, citat de Adevarul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed