AcasăMoney&PeopleUn nou film românesc conduce în topul vizualizărilor Netflix /VIDEO!

Un nou film românesc conduce în topul vizualizărilor Netflix /VIDEO!

Pe fondul producției sărace cu care se confruntă industria filmului de la Hollywood, filmele românești s-au reîntors în preferințele publicului.

După ”Teambuilding”, iată că un nou lungmetraj româneasc a ajuns pe primul loc al vizionărilor pe Netflix, în România. Este vorba de ”Nunți, botezuri, înmormântări”, lansat în cinematografe în septembrie, anul trecut, film  care a devenit cel mai vizionat pe platforma de streaming sus amintită, în rândul abonaților de la noi.

”Nunți, botezuri, înmormântări”, un nou film românesc conduce în topul vizualizărilor Netflix

Pelicula, în regina lui Alexandru Lustig, ce-I are în distribuție pe Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Valentin Rupiță ori Sergiu Costache, prezintă povestea unui proorietar din Snagov, care, în plină bulă imobiliară, își propune să câștige un milion de euro, dar se alege cu un milion de belele. O poveste despre doi vecini care duc la paroxism sportul preferat al românilor: ”capra vecinului”.  Scenariul este scris de Adrian Lustig, iar producător este Cristina Dobrițoiu.

”Hotărât să își vândă terenul la cel mai bun preț, un proprietar începe o dispută cu un vecin scandalagiu care organizează evenimente”, este descrierea filmului ”Nunți, botezuri, înmormântări” pe Netflix.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.