x


  • EUR
    4.7432
    USD
    4.2921
string(16) "instant-articles"

Un nou ICO-o românesc urmează să-și deschidă porțile către investitorii pasionați de tehnologia Blockchain

Premieră națională în Blockchain: Se lansează primul ICO românesc care are la bază un produs existent și funcțional ce folosește în prezent o monedă digitală internă.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 22.02.2018, 10:28

ZoidCoin, urmașul natural al monedei Mobcoins, este viitoarea criptomonedă care va propulsa platforma de online advertising Mobzoid, a cărei aplicație a fost descărcată deja de peste 40.000 de utilizatori.

Vasile Burcin, fondatorul acestui proiectului îndrăzneț, și-a propus scalarea rețelei de publicitate care activează pe piața românească din anul 2014 prin intermediul ICO-ul ZoidCoin. Noua criptovalută nu numai că îi va asigura o  transparență absolută a afacerii în sine, ci va spori substanțial securitatea întregului concept, bazându-se pe tehnologia Blockchain, care se bucură de un nivel de securitate greu de egalat în domeniul informatic.

Mobzoid, aplicația inteligentă care își plătește utilizatorii pentru afișarea reclamelor

ZoidCoin - Money (2)

Vizionarul Burcin a îmbrățișat încă de la început conceptul meritocrației, oferindu-le tuturor utilizatorilor de smartphone posibilitatea de a-și monetizeze simpla folosire a telefonului mobil. Conceptul din spatele aplicației este unul cât se poate de simplu și totuși, revoluționar, în sensul că utilizatorilor nu li se servesc reclame nedorite, ci ei înșiși își aleg categoriile de reclame pe care vor să le vadă, fiind în același timp răsplătiți în mod concret pentru vizualizarea diverselor materiale publicitare.

Practic, după ce un utilizator instalează aplicația și își completează profilul – alături de chestionarul în care va specifica categoriile de interes – pe telefonul respectiv se vor afișa reclame în momentul recepționării unui apel și imediat după finalizarea acestuia; același lucru se întâmplă și în cazul mesajelor de tip SMS.

Răsplata utilizatorilor este livrată prin intermediul monedei interne Mobcoins, care poate fi folosită pentru a beneficia de gratuități și reduceri din partea partenerilor (și care va putea fi transformată în viitor în criptomoneda ZoidCoin). În momentul de față, deținătorii de Mobcoins au posibilitatea de a folosi moneda internă în mai multe feluri: pot alege să-și plătească consumația la o cafenea parteneră, să-și achite o parte din abonamentul la o sală de fitness parteneră sau chiar să-și achiziționeze produse de pe magazinul online bilsho.com – care este un Marketplace diversificat, în care partenerii Mobzoid își pot lista produsele.

Următoarea revoluție va fi decentralizată

ZoidCoin - Money (1)

Vasile Burcin și-a anunțat de ceva vreme intenția de adera la tehnologia Blockchain, lucru care nu este deloc greu de dedus dacă stăm să ne gândim că fondatorul Mobzoid este un early adopter al primei criptomonede decentralizate, Bitcoin.

La vremea lansării ne-am propus să testăm practic răspunsul companiilor și cel al utilizatorilor față de conceptul de monedă digitală. Plecând de la o economie de tip network marketing, am dezvoltat un produs inteligent, care este pe placul ambelor părți și care a progresat de la an la an, însă am realizat că cea mai bună soluție de viitor este Blockchain-ul.

Folosirea tehnologiei Blockchain ne oferă posibilitatea de a implementa o monedă descentralizată, în cazul nostru ZoidCoin, ceea ce se traduce prin transparență absolută și totodată printr-un grad de securitate infailibil, întrucât Blockchain-ul se bucură de un grad de securitate nativă de netrecut.” a declarat fondatorul Vasile Burcin pentru Capital.ro.

Proiectul ZoidCoin își va deschide în curând porțile pentru Private Sale, fază în care vor fi invitați să participe partenerii existenți și anumiți oameni de afaceri care au susținut proiectul încă de la începuturile sale, urmând ca la sfârșitul luni martie să se lanseze ICO-ul ZoidCoin în etapa de Crowdsale.

Cei interesați se pot abona prin diverse mijloace media la noutățile legate de proiect, care vor fi publicate pe pagina oficială a ICO-ului ZoidCoin: http://www.zoidcoin.network.