Un român a ajuns mare șef în CHINA

0
11
Un român a ajuns mare șef în CHINA

Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a anunţat vineri că a lansat în China servicii de mobilitate electrică, unde va instala echipamente pentru infrastructura de încărcare, sisteme şi platforme pentru noile vehicule electrice, incluzând hibride plug-in sau complet electrice. Şeful Enel X China este Lucian Ion, cetăţean de origine română. Acesta a absolvit Facultatea de Calculatoare la Universitatea din Timişoara şi are un Master de Business Administration in Management, Finance la University of Chicago, Booth School of Business.

 

2020, noiembrie. Temutul virus HIV/SIDA stă să cadă pe locul doi. SARS-CoV 2 îl depășește

 

“Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, şi-a lansat primul birou comercial în China, prin deschiderea unui spaţiu de lucru dedicat mobilităţii electrice. Situat în Shanghai, Enel X China va instala echipamente de cea mai înaltă tehnologie pentru infrastructura de încărcare, sisteme şi platforme pentru noile vehicule electrice, incluzând hibride plug-in sau complet electrice, bazându-se pe dezvoltarea rapidă a ţării în direcţia unui transport curat”, a anunţat compania.

 

Ludovic Orban s-a răzgândit?! GATA cu PSD-ul. Alegerile parlamentare vor fi diferite

 

Enel X China va colabora cu producătorii de automobile, clienţii comerciali, industriali şi rezidenţiali, cu companiile de utilităţi, precum şi cu pieţele de energie.

 

„China este cea mai mare piaţă de vehicule electrice, cu un istoric ambiţios şi impresionant de dezvoltare. Credem că Enel X poate aduce o contribuţie semnificativă la aceste obiective durabile, oferind cea mai recentă tehnologie în domeniu şi colaborând cu jucătorii de pe piaţă pentru a stimula această tendinţă de neoprit de adoptare a mobilităţii electrice, satisfăcând nevoile imediate din prezent şi contribuind pe parcurs la asigurarea unei stabilităţi”, a declarat  Francesco Venturini, CEO al Enel X.   Compania va furniza o infrastructură de încărcare a vehiculelor electrice pentru mobilitatea electrică a viitorului, inclusiv o linie completă de staţii inteligente de încărcare a vehiculelor electrice şi soluţii personalizate pentru locuinţe, companii şi municipalităţi.   Biroul local, alături de mai mulţi producători auto din China şi de la nivel global, de flote de vehicule şi de operatori comerciali imobiliari, se angajează să introducă soluţii de încărcare folosind tehnologia JuiceBox. Enel X China îşi propune să extindă şi să diversifice în continuare oferta sa pentru a include servicii de tip vehicle-grid care susţin reţeaua inteligentă şi produsele pieţei de energie electrică, în conformitate cu evoluţia politicii de dezvoltare a energiei curate din China.

 

Articolul integral pe ADEVĂRUL